Winrock

1.4410 uns s32750 2507 pipe colokan stop kontak hex colokan dipaké dina minyak bumi jeung gas

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » 1.4410 uns s32750 2507 pipe colokan stop kontak hex colokan dipaké dina minyak bumi jeung gas

No.98-1.4410 UNS S32750 2507 pipe colokan stop kontak hex colokan dipaké dina minyak bumi jeung gas

Panjelasan Produk


2507 / UNS S32750 / 1.4410:

elmu kimia

C≤0.03, Si≤0.80, Mn≤1.2, Cr: 24-26, Ni: 6-8, S≤0.02, P≤0.035, Mo: 3-5, N: 0.24-0.32

sipat fisik

SAF 2507 boga kakuatan tinggi compressive, kakuatan dampak na koefisien ékspansi termal lemah sareng konduktivitas termal tinggi. ciri ieu lumaku nepi ka réa patempatan struktural jeung bagian mékanis of the.SAF 2507 kakuatan dampak tinggi, keur lila di lingkungan F leuwih luhur batan suhu derajat 570, ieu bisa ngaleuleuskeun kateguhan na. Kakuatan tensile of ob = 730Mpa; elongation: 8 = 20%

aplikasi

Bubur jeung industri kertas, desalination, flue purifikasi gas, exchanger panas, bahan kimia, operator cair, sistem piping, sistem seawater, jsb ..

sertipikasi

3.1 Certi; ISO; Mil Certi; CNAS; IAF

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN931 / B18.2.1
Ngaran produk: 1.4410 UNS S32750 2507 pipe colokan stop kontak hex colokan
Ukuran: M30 nyolok 3 / 8 nyolok 1-1 / 2 nyolok m20 nyolok m17 pipe colokan
2507 hex flange baud: Cina produsén emas 1 "tekanan High S32750 suqare colokan
S32750 ngagulung baud: S32750 threaded hex colokan sirah
1.4410 U baud: S32750 sagi genep pipe sirah colokan
2507 panon baud: F53 2507 S32750 1.4410 ngajalin stop kontak threaded colokan sisipan rugbi
S32750 washer datar: S32750
2507 sirah stop kontak screw: 1.4501 sagi genep pipe sirah colokan
1.4410 flange machined: 1.4410
2507 flange machined: 2507


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!