Winrock

2507 stud ganda

imah » Screws Fastener » 2507 stud ganda


dimension: M6-M64,3 / 8 "-3"
standar: ASTM A182
bahan: super duplex
kelas: 2507
Kelas sarua: UNS S32750, F53,1.4410
Treatment panas: Solusi Perlakuan atawa Annealed
prosés: Machining + Rolling
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 5 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Taiwan, UK, Spanyol, Brazil, Jepang

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman pikeun super fastener duplex, sakabeh bahan baku anu ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh bahan baku leuwih stock keur stainless steel, super duplex, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!