Winrock

304 stainless steel screw pikeun diobral

imah » Screws Fastener » 304 stainless steel screw pikeun diobral

304 steel Steel screw Pikeun Sale

Kami organisasi noteworthy aktipitas nyadiakeun rentang kualitas luhur tina 304 steel Steel screw. Screws gana ieu téh diolah kalayan bantuan mesin kontemporer & logam kelas optimum sakumaha per standar kualitas. Kisaran lengkep HPF screw geus dipariksa ku ahli kualitas urang dina parameter tina kualitas pikeun ngajamin kualitas na. Urang masihan anjeun sakabeh lingkup grubs SS dina dimensi béda pikeun nyugemakeun pelanggan urang, aranjeunna bisa avail grubs SS ieu ti kami dina ongkos pasar. Kami maturan rupa-rupa Screws SS. Screws SS ieu téh dijieun tina bahan baku kualitas sarta kualitas dites kana rupa parameter saméméh maranéhna anu dikirimkeun ka klien urang. Urang ogé papanggih sarat ngaropéa pikeun klien kami kauntungan.
rentang produk steel Steel Fasteners kami ngawengku 304 steel Steel screw, sagi genep sirah baud, sagi genep sirah screw, sirah buleud beuheung pasagi baud, sagi genep stop kontak sirah cap screw di thread lengkep sareng satengah thread, sagi genep kai screw, sagi genep stop kontak tombol sirah screw, sagi genep stop kontak tombol flange screw, sagi genep stop kontak counter sunk cap sirah screw di thread lengkep sareng satengah thread, kacang kuadrat, kacang weld kuadrat, kacang sagi genep weld, kacang nyloc kandel, kacang sagi genep flange, rod threaded, screws dowel jeung loba deui. Urang nyadiakeun produk saperti per DIN, standar ANSI, JIS.

Panjelasan Produk:

barangkualitas luhur stainless steel 304 316 DIN965 Philips sirah datar mechine screw
standarDIN965, GB820, ISO7047
kelas4.6, 6.6, 8.8, 10.9, 12.9
OmodM1.6-M10
panjang3mm-60mm
materialsteel steel304,316,
perlakuan permukaanHDG, PTFE coated, polos, hideung, galvanized, séng konéng plated, dacromet ...
Rincian bungkusan

packing bulk dina cartons, teras nyimpen kana pallets, atanapi sakumaha per requests Anjeun.

desain customer

Tim insinyur urang ngalaman bisa mekarkeun produk na pabrik luyu jeung sampel, gambar atawa ngan gagasan

watesan hargaFOB, CIF, CFR, EXW, jeung sajabana.
watesan pamayaranT / T, L / C, barat rugbi, paypal, jsb
metoda pangiriman

ku laut, ku hawa atawa ku layanan express

certificationsISO9001 - 2008

Bungkusan & pengiriman barang:
Bungkusan & pengiriman barang:

Layanan kami:
conto
Fee sampel: negotiate
Sampel: Sadia pikeun meunteun saméméh urutan tempat.
Time sampel: Ngeunaan 20 Days

Kumaha Ka urutan:
1. Urang peryogi kauninga ukuran, kuantitas jeung sajabana.
2. Ngabahas sagala rinci sareng anjeun tur jieun sampel lamun diperlukeun.
3. Mimitian produksi masal sanggeus meunang bayaran anjeun (deposit).
4. Kirim surélék barang ka anjeun.
5. Nampi barang di sisi anjeun.

FAQ:
1.You mangrupakeun hiji parusahaan atawa dagang parusahaan manufaktur?
--- Simkuring aya hiji produks alloy logam jeung urang gaduh taun pangalaman ékspor. urang boga harga lumrah.
2.What cutatan anjeun nawiskeun?
--- FOB, CIF sarta cara batur nurutkeun kaperluan Anjeun.
3.How mayar?
--- Sakabéh jinis pamayaran kami kabéh nampa ti anjeun
4.How angkutan?
--- Laut angkutan barang, Air angkutan barang sarta batur nganyatakeun cara Pangiriman pikeun anjeun.
5.Can I mesen daptar leutik?
--- Tangtu, Anjeun tiasa.
6.Can kami nyitak logo urang sorangan?
--- Sumuhun, urang bisa nyitak logo pikeun anjeun.
7.What mangrupa kualitas produk Anjeun ngajamin?
--- Simkuring geus kaliwat ISO9001: System Management 2008 Quality sertifikasi, sertifikasi System Management CQM Quality jeung sertifikasi System Management Quality IQNet, Lamun kualitas nu teu atos standar, Anjeun bisa tukeur barang haratis.
8.Do anjeun boga jasa saatos-jualan?
--- Pasti, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae.

Simkuring gaduh inventory panggedéna tina steel Steel 304 screw. SS 304 Screws, 304 steel Steel screw suppliers, ASTM A194 304 SS Allen Cap screw éksportir di Turki, 304 SS Mesin screw, 304 steel Steel Screws Dealer di Mesir, suppliers SS 304 Hex Siapkeun screw di Sukabumi, Cina, 304 Screws, steel Steel screw, SS screw, SS UNS S30400 screw Stockholder di Singapura, steel Steel BS 304S31 screw, steel Steel 304 métrik diatur Screws distributor di Malaysia, steel Steel DIN 1.4301 screw, 304 steel Steel thread Rolling screw di Oman, ASME SA194 SS 304 screw suppliers , UNS S30400 Screws di Qatar, SUS 304 Thread motong Screws Stockist di Indonésia, SUS 304 screw di Yordan, steel Steel 1.4301 screw di Afrika Kidul, suppliers 304 SS screw di Italia, Kami anu Produsén paling dipercaya Cina urang, suppliers & éksportir of 304 steel baja screw, SS 304 Screws anu sadia dina Dimensi Béda jeung Spesifikasi di Cina.

,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!