Winrock

309s 1.4833 310s 1.4845 stainless steel al6xn stud baud

imah » produk » 309s 1.4833 310s 1.4845 stainless steel al6xn stud baud

NO.48-309S 1.4833 310S 1.4845 stainless steel al6xn stud baud M20 N0.48

informasi umum


ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100 inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3"
material316L 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,

Hastelloy C276, hastelloy C4, Hastelloy C4, Hastelloy C22. Hastelloy B3,

SUS321, Monelk500, Monel400, 724L, Inconel718, Inconel625, Inconel600,

Incoloy825, 309S, Inconel601, A286, Alloy59, 316Ti, SUS347,17-4PH.Nickle201 ... Ect.

rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, rod las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF, QFC
MOQ100pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampel sampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L nut M6 mun M20, duplex nut baja hex steel M6 mun M20

316L hex baud M6 mun M30. 316L nut hex baud M6 mun M30

beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji - ngeureunkeun purchasing, urang bisa rancang fasteners, flanges sarta ogé fittings pipe on ieu bahan aheng.
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 200x100x200, Usuk 900X500X400

kadali kualitas urang


QA / QC Perkenalan:

Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.

Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan

2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep

pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.

4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.

pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.

sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

Kumaha unggal urutan belah


1. Panalungtikan - petik profésional

2. Mastikeun harga, waktu pangiriman, beurat, kode HS, istilah mayar jeung sajabana

3. Rachel, éta abdi, bakal dikirim Anjeun proforma invoice

4. Klien sangkan mayar tur dikirim kami dieunakeun bank pikeun ngamimitian produksi

5. Hayu anjeun terang informasi produksi unggal lima poé

6. Dikirim Anjeun rengse produk gambar na gambar inspeksi

7. Klien ngatur pembayaran kasaimbangan

8. sertipikat bahan atah, sertipikat test ngagiling kalawan sipat kimiawi jeung mékanis on, Ukuran inspeksi laporan daptar packing, invoice komérsial bakal dikirim ka anjeun.

9. Dikirim Anjeun Bill of lading lagu kiriman, atanapi nganyatakeun angka tracking

10. Sanggeus narima barang sabulan engké, urang bakal dikirim anjeun formulir eupan balik uninga naha barang urang fungsina ogé


, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!