Winrock

310s / 1.4845 husus fasteners stainless steel hex baud nut washer m24 * 80mm

imah » Screws Fastener » 310s / 1.4845 husus fasteners stainless steel hex baud nut washer m24 * 80mm

No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN931 / DIN933 / DIN934 / DIN125 baud nut washer
Baku: DIN
Bahan: steel Steel 310S / 1.4845
Ukuran: M24 * 80mm
Warna: Silvery
Jenis: Hex Scews
Keyword: stainless steel fasteners.1.4845 nut baud washer. 310S
Ngaran produk: 310S / 1.4845 husus fasteners stainless steel hex baud nut washer

Kaunggulan kami
1): harga Factory
2): Dina waktu laju pangiriman mnt 99%
3): Kalolobaan urang nu diomongkeun Inggris, urang tiasa komunikasi kalawan bébas.
4): Simkuring gaduh ngarancang urang sorangan, Téknik, mariksa kualitas, logistik departemén nu tiasa ngadamel sagala kedah anjeun dina hiji layanan naga.

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

alat-alat produksi:
Kalawan rupa-rupa multi-stasiun forging mesin ngabentuk, dua-mode mesin opat-stroke, usik mesin rivet, thread mesin rolling, CNC lathe, program-dikawasa precision lathe, pangeboran precision, precision grinding, panggilingan, umum lathe otomatis, rachis, stainless steel-suhu luhur electric perlakuan panas sarta alat-alat sejen, urang bisa ngolah métrik, BS, ANSI fasteners sarta non-standar produk ngawangun nu diaméter maranéhanana mimitian ti 1mm mun 10mm, sarta panjang 2mm kana bahan baku 100mm.Stainless baja nganggo 302HQ, 304HC , 304M, 316C, 316L, XM7 sarta puluhan diimpor stainless steel pikeun mastikeun nu produk bisa minuhan A2, 70; A2-80 na A4-80 syarat kinerja jeung kamampuhna anti karat tinggi. Ngaliwatan perlakuan anti karat, produk stainless steel bisa lepas leuwih ti 72 jam di test semprot uyah, sanajan nepi ka 1000 jam. Puluhan impor bahan baku baja karbon dijieun tina SWRCH22A, SWRCH18A, SWRCH15A, SWRCH10A, SWRCH8A, SWRCH6A, SWRCH35K, SWRCH45K, ML08AL, ML40CR, XGM6, 10B21, 10B33, SCM435, 30GrMnTi, ML20MnTiB, 50BV30, 20CrMo, GCr15, CH1T , Q195LY jsb supaya produk bisa minuhan kelas 4.8, kelas 8.8, kelas 10.9, syarat produk kelas 12.9 jeung sarat tina Productions-kakuatan tinggi.

mangga buka customer:

jasa kami
Jenis produk urang tiasa nawiskeun?
Kami produsén of fasteners, sangkan bisa nawiskeun barang nu peryogi ku sakabeh ukuran.
Kumaha upami pabrik urang?
Kami salah sahiji parusahaan dagang pangbadagna di Jiangsu nu ngaranan "ibukota fastener" dina Cina, sarta barang urang gaduh kualitasna alus sarta harga lumrah. Tur upami Anjeun salah nu customer kalawan hubungan gawé babarengan lila jeung urang, urang ogé bisa masihan anjeun sababaraha diskon. Sarta kami ngabagéakeun kadatangan anjeun sadaya waktu.
Mun anjeun resep produk urang atawa mibanda patalékan, mangga ulah ragu ngahubungan kami sarta kami bener cherish kasempetan kalayan gawé babarengan anjeun. Tur miharep urang boga hubungan alus dina mangsa nu bakal datang.
Urang ogé bisa suplai ngahasilkeun kaasup standars béda tina washer F436, USS, ASME B 18.21.1, DIN440, DIN7349 pikeun kapal.

, , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!