Winrock

310s struktur / 310 stainless steel din975 baud threaded rod / stud

imah » Screws Fastener » 310s struktur / 310 stainless steel din975 baud threaded rod / stud

kualitas No.75-High duplex 2205 stainless steel baud stud

Rincian gancang

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: 310S / 310
Bahan: steel Steel 310S / 310
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Finish: Bersih
perlakuan beungeut: fosfat
Jenis: threaded rod / stud baud
Warna: Silvery
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Panjangna: 10 mm - 4000 mm
Ngaran produk: 310S / 310 struktur stainless steel threaded rod / stud din975 baud

stainless steel 310 / 310S mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik
ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun
oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304.
Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low.

spésifikasi

ukuran Métrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logohdf, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diékspor

Amérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Keur hiji-organisasi ngadegkeun ogé, urang keur aya di maturan rupa dibédakeun tina Struktur 310S / 310 steel Steel Threaded Rod / Stud baud Din975. rentang ditawarkeun ieu loba nungtut ku klien kami owing ka fitur-utiliti tinggi na. bolts ieu dijieun ku professional dexterous kami nganggo bahan baku kualitas disatujuan tur téhnologi kutang. Salajengna, ieu bisa ngaropéa sakumaha per sarat husus tina klien menak urang.

Sejenna Company

Brand parusahaan

HDF

produk parusahaan

Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ

pagawé

jualan: jualan oversea 8 na 10 jualan domestik

Patugas & Staffs Financial: 5

Insinyur teknis: 5

QC Inspectors: 3

Pagawe: 70

Status 8Factory

Simkuring boga produksi jeung beungeut lengkep fasilitas (kayaning, téhnik rupa jeung tingkat luhur ??? kapasitas.

produk urang ngahontal standar ASTM sarta favored ku pamaké

Ibu didaptarkeun

Leuwih RMB 5,000,000

Total Jilid Penjualan

Leuwih RMB 200,000,000

Marketing utama

(Dumasar kana sebaran ayeuna)

Marketing Asian: Cina, Taiwan, Korea, India, Malaysia, Singapura, Thailand, Vietnam, jsb

Éropa & Amerika Marketing: Rusia, Ukraina, Swiss, Polandia, Céko, Netherland, Italia, Lapar, Dénmark, Spanyol, Jerman, Perancis, Inggris, Turki, Slovénia, Romania, AS, Kanada, Mexico, Puerto Rico, Brazil, jsb

alat-alat parusahaan:

mangga buka customer:

FAQ
1: Anjeun hiji parusahaan atawa perdagangan parusahaan manufaktur?
Kami hiji pabrik titanium fastener sarta boga loba taun pangalaman ékspor.
2: naon anu anjeun nawiskeun?
Fob, CIF jeung cara sejenna nu peryogi.
3: Naon anu cara pembayaran anu?
T / T, L / C, PayPal atanapi cara lianna nu resep.
4: Dupi abdi mesen daptar sampel?
Tangtu .we ogé bisa nawiskeun sampel bebas.
5: Bisa kami laser logo urang sorangan?
Sumuhun, urang tiasa logo laser pikeun anjeun kalawan bébas.
6: Naon kualitas produk Anjeun ngajamin?
Simkuring geus kaliwat ISO 9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2008 .100% inspeksi saméméh kiriman ku mikrométer. projector mesin ngukur, jsb.
Wilujeng sumping di panalungtikan iraha wae!

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!