Winrock

310s uns s31008 stainless steel daptar bolts screw supplier Cina fastener

imah » Screws Fastener » 310s uns s31008 stainless steel daptar bolts screw supplier Cina fastener

No.13-Cina jualan supplier 904L, 1.4529, 254SMO bolts DIN931

310S stainless steel mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik
ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun
oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304.
Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low.

Rincian Gancang:
Baku: ASTM, DIN, GB
Dimensi: ngaropéa
Kelas: 300 Series
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jenis: Babak, bolts screw fastener
Aplikasi: Industri
Bentuk: Babak
Sertifikasi: ISO
Pamakéan nandakeun husus: klep Steels
Bahan: steel Steel 310S UNS S31008
perlakuan beungeut: polishing
Finish: Bersih
Warna: Silvery
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Panjangna: 10 - 500 mm
Téhnik: Tiis digulung Hot digulung
Ngaran produk: 310S UNS S31008 daptar stainless steel bolts screw fastener

ukuran Métrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Parusahaan Perkenalan:
Winrock, hiji ékspor-berorientasi parusahaan inovatif, utamana dina aktipitas R & D, produksi jeung machining tina bahan alloy husus, produk alloy husus sarta produk forging kalawan parabot perlakuan panas lengkep, alat-alat pamariksaan sampurna jeung sistem kadali kualitas impeccable. Puseur pamasaran kami aya dina Cina jeung basa pabrik urang anu di produk Jiangsu.The anu loba dipaké di wewengkon kayaning industri pétrokimia, éléktron, kapal, alat-alat mékanis, kakuatan nuklir jeung sajabana Tenet urang téh "produk-kualitas High, Di-waktos pangiriman jeung harga lumrah ". Hayang urang bisa ngarasakeun kerjasama jangka panjang sarta ngembangkeun umum.
Bisa nyadiakeun hiji set pinuh ku jasa ti smelting, forging, rengse machining mun inspecting ngeunaan alloy husus. alloy husus fastener utamana kaasup bolts, screws, kacang, washers jeung sajabana Bahan: Super duplex stainless steel, Hastelloy, Monel, Incoloy, Zirconium alloy (702,705) jeung sajabana baku Produksi: GB, DIN, ANSI / ASME, ISO, BS . Ukuran: M6-M100mm / 1 / 4 "-4" .Other produk alloy husus utamana kaasup lempeng, bar, pipa, flange, Tee-joint jeung sajabana Simkuring tiasa mesin nurutkeun sarat klien kami urang.
Urang tiasa nawiskeun forging buah nu ngandung aci laut, pembangkit listrik parabot aci, mesin pertambangan, mesin rékayasa aci, flange ringlike badag sarta sajabana spésifikasi aci kami nyaéta kieu: beurat ≤80000kg, diameter ≤3m, panjangna ≤12m; bagian Ringlike: diaméterna ≤6m. Urang tiasa ngalaksanakeun forging ngaliwatan perlakuan panas sarta machining final nyadiakeun produk rengse.
Simkuring gaduh pangalaman sababaraha taun 'di exporting produk pikeun loba nagara jeung wewengkon kayaning Éropa, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Afrika Kidul jeung sajabana "produk-kualitas High, Di-waktu pangiriman jeung harga lumrah" nyaeta Tenet parusahaan urang urang, mudahan urang bakal ngarasakeun kerjasama jangka panjang sarta ngembangkeun umum.

Steel-Steel-Daptar-Bolts-screw-Fastener-packing

Kauntungan urang:
1. Hiji-eureun purchasing;
2. Kualitas luhur; harga kalapa;
3. pangiriman timely;
4. Bantosan Téknis;
5. maturan Bahan sarta Laporan Test;

angkutan produk:
(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

FAQ:
Q1: Naha milih HDF?
Nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di supply kualitas nyambungkeun fittings tipe bola sirah baud na fastener ngaminimalkeun biaya.
1.1. Visi: Urang keukeuh ngawangun hubungan suksés kalayan mitra kami sarta jadi pilihan kahiji maranéhanana salaku hiji nyambungkeun fittings tipe bola sirah baud na supplier fastener.

1.2. Misi: layanan palanggan profésional, sarta inovasi dina téhnologi.

Salajengna deui, urang ulah ngan nawiskeun Anjeun nyambungkeun fittings tipe bola sirah baud na fastener kalawan kualitas nu lumrah beuki harga ti ekspektasi anjeun, tapi ogé hoyong janten sobat anjeun sarta nyadiakeun Anjeun saran jualan pasar pikeun rujukan anjeun, mun anjeun boga gagasan hadé, mangga ngarasa Luncat ka babagi kalawan kami.

Q2.How ieu kualitas ensured?
Sadaya prosés kami mastikeun taat ka ISO9001: prosedur 2008. Simkuring gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun pikeun pangiriman. parusahaan urang tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh master atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus di konsép modern manajemén.

Q3: Lamun teu bisa manggihan di ramatloka kami produk nu peryogi anjeun kumaha carana do?
Anjeun bisa ngirim gambar / poto jeung gambar ti produk nu peryogi ku email, urang bakal mariksa lamun urang boga aranjeunna. Urang ngamekarkeun model anyar unggal bulan, Atawa Anjeun bisa ngirim kami sampel ku DHL / TNT, teras urang tiasa ngembangkeun modél anyar hususna keur anjeun.

Q4: Dupi Anjeun mastikeun Tuturkeun The kasabaran dina The teken Jeung minuhan High Precision?
Sumuhun, urang tiasa, urang bisa nyadiakeun patempatan precision tinggi na di jieun na bagian salaku gambar Anjeun.

Q5: Kumaha carana abdi kedah mesen na sangkan mayar?
Ku T / T, keur sampel 100% kalawan urutan; pikeun ngahasilkeun, 30% mayar kanggo deposit ku T / T saméméh susunan produksi, 70% saméméh kiriman.

Q6: Naon Time Pangiriman anjeun?
bagian baku: 7-15days
bagian non-standar: 15-25days
Urang bakal nyieun pangiriman pas mungkin kalawan kualitas garansi.

Q7: Kumaha mun Adat-dijieun (OEM / ODM)
Upami Anjeun gaduh gambar produk anyar atawa sampel, mangga ngirim ka urang, sareng urang tiasa custom-dijieun hardware saperti diperlukeun Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun advices profésional kami tina produk sangkan rarancang pikeun jadi leuwih sadar & ngamaksimalkeun kinerja nu.

Q8: modeu mana angkutan bakal jadi hadé?
Sacara umum, produksi nu beurat, urang nasehat sangkan pangiriman ku laut, ogé urang hormat pintonan Anjeun angkot séjén ogé.

, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!