Winrock

316 stainless steel screws sirah tipe t

imah » produk » Non-Standar Fastener » 316 stainless steel screws sirah tipe t

No.36-316 stainless steel screws sirah tipe T

Panjelasan Produk


Urang nyadiakeun sambungan convienent-kakuatan tinggi. Installs mana sapanjang T-slot profil urang jeung rotates kana posisi.

aplikasi


nyambung propil rectangularly mun propil sejenna.

Fitur


1) T-baud tiasa install mana sapanjang T-slot profil urang jeung swivel kana posisi.

2) sambungan-kakuatan High.

3) Timer aligning di T-slot.

4) megatkeun jaket anodized tina profil dina, mastikeun hiji, sambungan conductive listrik aman.

Informasi jéntré sahiji produk


Ngaran produk316 stainless steel screws sirah palu M10

ukuran

Ti M6 mun M20 atawa salaku sarat
materialstainless steel A2-70 (304) / A4 (316)
perlakuan permukaanCaang, warna primér, atanapi sakumaha pamundut
statusSaham atanapi custom-dijieun
FiturAlus pangabisa anti korosi, rupa coatings
StandardsISO, DIN, AS / NZS, GB, ANSI, BS JIS.
pak-pakankotak leutik + karton + Usuk (ukuranana karton: 29cm * 24cm * 14cm) Atawa sakumaha merlukeun
Kamampuhan suplai500000 Potongan / per Bulan
Sarat pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram, paypal, Escrow
MOQ10000PCS
Sanggeus-diobral jasaMun aya masalah kualitas wae, mangga ngahubungan kalawan kami sakaligus

kualitas 1.high, harga kalapa sarta pangiriman ajakan

2.OEM geus tampi

rupa 3.various bisa minuhan customers'requirements

4.to nanggungkeun ka kantor asuransi kualitas garis produksi ku cara maké inspeksi precision sarta parabot uji

gambar 5.the ngan némbongkeun kamampuan parusahaan urang kami ogé ngahasilkeun nurutkeun gambar konsumén '.

6.we nu profésional dina ieu bagian sarta produk urang salawasna tina kualitasna alus sarta harga alus nu benefical ka konsumén kami

bahan 7.various jeung perlakuan permukaan papanggih syarat klien.

mesin punching 8.Equipment/tonnage:450T,400T,300T,150T,65T,45T,25T,15T, CNC mesin ukiran, bending tekenan sababaraha, platcutting mesin jeung sajabana

garansi 9.Quality of ISOO9001

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jumlah modél: DIN168
Baku: DIN
Ngaran: 316 screws sirah palu stainless steel M10
Bahan: steel Steel
Kelas: A2-70 / A4-80
Sertipikat: ISO9001: 2008
perlakuan beungeut: Passivated
Finish: caang
Ngaran produk: 316 stainless steel screws sirah palu M10
tipe sirah: tipe T


,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!