Winrock

316l, 317l, 310s, 1.4462, 1.4410 kacangan nilon

imah » Screws Fastener » 316l, 317l, 310s, 1.4462, 1.4410 kacangan nilon

Incoloy 825 Tungtung Colokkeun
ukuran: salaku teken
standar: DIN982, DIN985
bahan: stainless steel, duplex, nikel Galunggung, nikel-Tambaga, titanium
kelas: A194 6,8,8M, 8T, 8C, 8S, 8A, 8MA, 8TA, 8CA, 8SA, 8MLCuN, 8MLCuNA, F44, F51, F53, F55, F60, F61, F904L, XM-19, SMO254, Incoloy 825, Hastelloy C276
prosés: Panas ngajalin + Machining
finish: Self Warna, Userboxtop
packing: kotak (Max 25kg), pallets kai atawa acccording karton ka sarat customer urang
Ngahasilkeun Kamampuh: 10 ton / bulan
Pangiriman Istilah: CIF / FOB / EXW / DDU / DDP
Istilah pembayaran: T / T, L / C, Western Union, D / A, D / P, jsb
pasar: Japan, Italia, India, UAE, Malaysia, Taiwan

website:


Garapan kami: Winrock gaduh 8 yeas pangalaman keur fastener stainless steel, sakabeh bahan baku tina stainless steel nyaeta ti parusahaan keur ngagiling famouse, urang gaduh saham bahan baku leuwih pikeun stainless steel, harga jeung kualitas anu kalapa
Kauntungan urang: Hiji-gaul balanja, High-Quality, pangiriman timely, Inspection ketat, harga kalapa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!