Winrock

316l hex beurat baud titanium nickle hastelloy

imah » Screws Fastener » 316l hex beurat baud titanium nickle hastelloy

No.107-Incoloy 800HT Stud baud sinambung cw nut hex beurat UNS N08811

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN ASME GB JIS
Baku: ANSI
Bahan: 316L
tipe sirah: sagi genep baud
Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20
Warna: bodas
Panjangna: ti 8mm mun 3meter
bahan sejenna: TP321
Monel400: Monelk500

Produk kami:
Hex Bolts kacangan washers U baud, Sajajar Key, Flange, bolts stud, socke screws sirah, screws sirah datar, screws stop kontak countersunk, screws sirah slotted, rod threaded, anchors kimia, screws set tina titik anjing, titik datar, sarta non baku sejenna prosés bagian lamun kalawan gambar.

Inpormasi umum:

ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100 inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3"
material316L 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,

Hastelloy C276, hastelloy C4, Hastelloy C4, Hastelloy C22. Hastelloy B3,

SUS321, Monelk500, Monel400, 724L, Inconel718, Inconel625, Inconel600,

Incoloy825, 309S, Inconel601, A286, Alloy59, 316Ti, SUS347,17-4PH.Nickle201 ... Ect.

rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, rod las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ100pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampel sampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L nut M6 mun M20, duplex nut baja hex steel M6 mun M20

316L hex baud M6 mun M30. 316L nut hex baud M6 mun M30

beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji - purchasing eureun, urang bisa rancang fasteners
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 200x100x200, Usuk 900X500X400

gambar pabrik kami:

pabrik urang

kadali kualitas:
QA / QC Perkenalan:
Produksi 1.Before, make spéktrométer mariksa bahan baku
hambalan 2.Every keur dirékam, bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep, jsb.
pangiriman 3.Before, produk rengse ngalaporkeun baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
test sertipikat 5.mill bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, teu karasa

FAQ:
1 Dupi anjeun rancang atawa parusahaan dagang?
Kami hiji pabrik profésional ti fasteners.
2 Dupi abdi mesen hiji qty leutik?
Sumuhun, anjeun can.We nyadiakeun layanan ngaropéa keur qty leutik.
3 Dupi abdi meunang sampel saméméh urutan?
Sumuhun, haratis.
4 What is the time pangiriman?
10-45 poé ku qty
5 Dupi anjeun nyitak atawa cap logo urang jeung tanda dina produk?
Sumuhun, ogé nyadiakeun layanan ngaropéa.
6 Kumaha carana abdi tiasa produk? Kumaha kiriman nu?
Urang bakal cutatan CIF atanapi panto ka panto nganyatakeun ka anjeun ku sarat Anjeun.
nganyatakeun kaasup FedEx, DHL, TNT, UPS, suweng jsb
7 Naon istilah mayar?
30% 45% 60% T / T sateuacanna

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!