Winrock

317l babak bar, rod thread fastener

imah » produk » 317l babak bar, rod thread fastener

No.101-317L babak bar, rod thread fastener

Perkenalan produk


Kelas 317L stainless steel:

Galunggung 317L (UNS S31703) mangrupakeun stainless steel austenitic molybdenum-bearing kalawan greatly ngaronjat lalawanan ka serangan kimiawi sakumaha dibandingkeun jeung steels steel konvensional kromium-nikel austenitic kayaning Galunggung 304. Sajaba ti éta, Galunggung 317L nawarkeun ngabdi luhur, stress-to-beubeulahan, jeung kakuatan tensile dina suhu luhur: ti steels steel konvensional. Ieu mangrupakeun karbon low atawa "L" kelas nu nyadiakeun résistansi kana sensitization salila las jeung prosés termal lianna.

Pasipatan umum


Galunggung 317L (UNS S31703) mangrupakeun lowcarbon korosi tahan austenitic kromium-nikel-molybdenum stainless steel. Tingkat tinggi unsur ieu assure alloy ngabogaan umuran klorida punjul sarta lalawanan korosi umum kana / 304L na 304 / 316L sasmita 316 konvensional. alloy nyadiakeun résistansi ningkat relatif ka 316L dina niatna lingkung corrosive ngandung média sulfurous, chlorides, sarta halida lianna.
Eusi karbon low of Galunggung 317L nyandak eta bisa dilas tanpa korosi intergranular hasilna tina présipitasi kromium carbide sangkan ka dipake dina kaayaan sakumaha-dilas. Ditambah nitrogén salaku agén strengthening, alloy bisa dual Certified sakumaha Galunggung 317 (UNS S31700).
Galunggung 317L mangrupa non-magnét dina kaayaan annealed. Eta teu bisa hardened ku perlakuan panas, kumaha bahan bakal heuras alatan kerja tiis. Galunggung 317L bisa gampang dilas jeung diolah ku lila-fabrikasi warung baku.

aplikasi


Control hawa Polusi - sistem desulfurization gas flue (FGD)
Kimia sarta pétrokimia Processing
bahan peledak
Dahareun jeung inuman Processing
Perminyakan pemurnian
Kakuatan Generation - condensers
Bubur na Paper

Pasipatan kimia (wt%)


kelas
C
Mn
Si
P
S
Cr
Ni
317L
mnt.
-
-
-
-
18.00
11.00
max.
0.03
2.00
1.00
0.045
0.03
20.00
15.00

Pasipatan mékanis
Sipat mékanis has steels steel kelas 317L dibéréndélkeun dina tabel di handap

Pasipatan fisik

The Pasipatan fisik has steels steel kelas 317L dibéréndélkeun dina tabel di handap:

Résistansi korosi:


Eusi molybdenum luhur Galunggung 317L jaminan umum punjul sarta lalawanan korosi localized di paling media basa dibandingkeun kalawan 304 / 304L na 316 / 316L steels steel. Lingkungan nu teu nyerang 304 / 304L stainless steel ilaharna moal corrode 317L. Hiji mahiwal, kumaha oge, anu niatna pangoksidasi asam kayaning asam nitrat. Alloy nu ngandung molybdenum umumna teu nedunan sakumaha ogé dina lingkungan ieu.
Galunggung 317L boga daya tahan korosi alus teuing pikeun rupa-rupa bahan kimia. Ieu resists serangan dina asam sulfat, klorin asam sarta asam fosfat. Hal ieu dipaké dina nanganan asam organik sarta lemak panas mindeng hadir dina aplikasi dahareun jeung ngolah farmasi.
Résistansi korosi of 317 na 317L kudu sarua di mana waé lingkungan dibikeun. Hiji iwal anu mana alloy bakal kakeunaan hawa dina kromium carbide rentang présipitasi of 800 - 1500 ° F (427 - 816 ° C). Kusabab kandungan karbon low anak, 317L teh bahan pikaresep dina layanan ieu hansip ngalawan korosi intergranular.

tiis Ngabentuk


alloy anu cukup pangleuleusna ti antara na bentuk gampang. Ditambah molybdenum sarta nitrogen ngakibatkeun alat ngolah leuwih kuat bisa jadi perlu lamun dibandingkeun jeung sasmita 304 / 304L baku.

panas Ngabentuk


hawa Gawe of 1652 - 2102 ° F (900 - 1150 ° C) nu dianjurkeun pikeun prosés kerja panas. Ulah dianggo alloy ieu dihandap 1742 ° F (950 ° C). Lamun hawa ngabentuk final ragrag handap bangbarung ieu mangrupa anneal leyuran 1976 - 2156 ° F (1080 - 1180 ° C) perlu. gancang quenching anu diperlukeun.

Machining


Laju hardening karya tiis tina Galunggung 317L ngajadikeun eta kirang machinable ti 410 stainless steel. tabél di handap nyadiakeun data machining relevan.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!