Winrock

724l. 725ln u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china 317l. 347. 309s.310s

imah » Screws Fastener » 724l. 725ln u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china 317l. 347. 309s.310s

No.3-DIN3570 SS 316 U ngawangun baud

Rincian gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN3570 baku u-baud
Baku: DIN
316Lmod u bentukna baud dilakukeun dina china: 724L u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china
1.4435 u bentukna baud dilakukeun dina china: u bentukna baud pasagi dilakukeun dina china

rincian:

ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-3000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN 1.4529 Super

alloy austenitic

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600, Inconel601

, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logohdf, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan

kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Equipment produk:

Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.
Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.
Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.

Bahan kami:
baja -Stainless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410
-Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760
Suhu -High Galunggung: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254
-Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718
Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276
-Nickel-Tambaga: Monel 400, Monel K500
-Titanium Galunggung: titanium Gr2, titanium Gr5, titanium Gr7

Produk kami:
Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap
Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan
Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod
fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan
Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ
Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia,, ect
Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang jeung konsumén

FAQ:
Ø Q: Naon Anjeun Orde Copélna kuantitas?
Ø A: Biasana MOQ mangrupa potongan 100 pikeun tiap item, tapi lamun urang boga inventory 1 sapotong oge ditarima. Kanggo sababaraha bagian husus, sebutkeun, motor as, anu MOQ bisa jadi buah 50.

Ø Q: Naon istilah mayar anjeun nampi?
Ø A: Urang nampa kawat mindahkeun, PayPal, Western Union. sateuacanna% 30 sarta kasaimbangan saméméh kiriman.

Ø Q: Naon kawijakan anjeun balik deui?
Ø A: Urang narima komoditi balik kalawan defects.

Ø Q: Kumaha ngeunaan bahan baku titanium anjeun?
Ø A: The bahan baku ieu kami nganggo nyaeta ti 100% dilebur bolu titanium. Teu resep urang, loba pabrik sejen nganggo bahan baku ti didaur ulang titanium scraps.

Ø Q: Naon ngeunaan nilai nyatakeun pikeun adat?
Ø A: Biasana urang dibewarakeun AS $ 80 ka US $ 120 sarta maksimum henteu leuwih ti AS $ 600. Mangga hayu urang nyaho timely upami anjeun hoyong urang dibewarakeun a ditaksir.

Ø Q: Naon beda diantara warna anodized, warna PVD na warna keramik?
Ø A: warna Anodized hartina titanium bagian (anoda) diolah dina hiji tegangan listrik handap, biasana moal leuwih ti 100 V, jeung katoda stainless steel dina leyuran nu tangtu. film anodized pisan ipis, ukur sababaraha microns, sarta pisan gampang bisa scratched. Anodize kelir utamana kaasup bulao, emas, pink, wungu, héjo, katumbiri jeung saterusna.
Warna keramik hartina titanium bagian (anoda) diolah dina hiji tegangan listrik luhur, biasana moal kirang ti 250 V, jeung katoda stainless steel dina leyuran nu tangtu. Film keramik pisan kandel, ngeunaan 30 microns, sarta hésé pisan jadi scratched. kelir keramik utamana kaasup abu sarta coklat.
Fisik uap Léngsér hartina bagian titanium diolah dina tungku vakum, nu warna dijieun ku target sputtering. kelir PVD utamana kaasup hideung, emas jeung katumbiri.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!