Winrock

904l 1.4539 uns n08904 ganda tungtung stud baud

imah » produk » adat Fastener » 904l 1.4539 uns n08904 ganda tungtung stud baud

No.87-904L 1.4539 UNS N08904 Double Tungtung Stud baud

Panjelasan Produk


1. Kelas: nikel, MONEL, INCONEL Galunggung, INCOLOY, HASTELLOY, duplex, NITRONIC, NIMONIC, jsb
2. Size: M6-M100, 1/4"-3-1/2"
3. Baku: ASTM / ASME / AISI, DIN, ISO jsb
4. Sertifikasi: ISO9001, SGS

Ngaran Produk
Mumpuni 904L 1.4539 steel baja UNSN08904 STUD baud
material
Anti korosi Galunggung baja, stainless steel
warna
caang
standar
Din GB ISO ANSI ASTM
kelas
Nitronic 50, Galunggung 20, Galunggung 31, Nitronic 60, 904L (N08904), F44 (S31254) / 254SMO
Brade
QFC, HPF
benang
kasar, Rupa
dipaké
Petrochmical, industri minyak jeung kimia jsb

kualitas ensurance


produk QFC geus disatujuan ku ISO 9001: sertipikat 2008. mesin nguji oge well-dilengkepan, Analisis Kimia Tambo Minangkabau, Spectrograph, Karbon na Walirang Determinator, ultrasonic Inspection, Tensile sarta Sistem Test skéma, teu karasa tester. Kalayan kontrol kualitas alus, BDF ngéléhkeun pisan appreciates ti klien kami, kitu ogé jasa ramah disadiakeun.

kauntungan urang


15 taun pangalaman dina fasteners alloy husus

Kalawan leuwih 15 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.

Bisa fokus, janten profésional

BDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, BDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.

manajemén dewasa

QFC geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN ISO ASTM
Baku: ANSI / ASME / DIN / ISO, DIN ATSM GB AISI ASME
Ngaran produk: 904L stainless steel threaded bar
Bahan: 1.4539 UNSN08904
Size:M6-100, 1/4"-4"
Kelas: Galunggung UNSN08904
perlakuan beungeut: treatment panas
Sertipikat: ISO9001: 2008


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!