Winrock

904l / 254smo / / al6xn stainless steel baud fastener hex stop kontak

imah » produk » 904l / 254smo / / al6xn stainless steel baud fastener hex stop kontak

904l / 254smo / / al6xn stainless steel baud fastener hex stop kontak

Panjelasan Produk


Bolts: Ieu ieu comprised sirah na screw rod (silinder kalawan thread éksternal), sarta kudu dipake bareng jeung nut a, pikeun nyambungkeun bagian dirakit kalawan ngaliwatan-liang. Ieu hartosna di sambungan disebut sambungan baud.

Bisa rancang rupa 904l / 254smo / / al6xn stainless steel fastener hex stop kontak baud anu minuhan GB, DIN, ANSI, JIS jeung ISO baku. Urang ngarojong ngaropéa sarta ogé bisa rancang bagian mobil OEM-28 nurutkeun gambar.

fasteners kami boga rupa stypes, kayaning Bolts, Screws, Studs (rod Threaded), kacang, Washers, Rivets, Produk Non baku, bagian permata, stampling, casting bagian, jsb

parameter produk


Ngaran Produk 904l / 254smo / / al6xn stainless steel baud fastener hex stop kontak
ukuran Diaméterna: M1-M100 Panjang: 2mm-3000mm
material Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Tambaga, Ti, kuningan, Al, Mg
kelas 2, 4, 4.8, 5, 6, 6.8, 8, 8.8,10.9,12.9,14.9
Finsh Séng plat (bodas, biru, koneng, hideung), Zn / Ni plating, Téknik séng plating, Cr3 +, oksida hideung, Ni plat, kuningan piring, Éléktroforésis, dacromet, panas-dipped galvanized, éléktroda oxidization positif, jsb
The Tolerances Kalolobaan tepat Éta GuJietong Dupi prosés 1) diaméterna aci handap 6mm tur kasabaran ukuranana pressure maksimum nepi ka 0.003mm

2) aci diaméterna leuwih badag batan 6mm na pressure kasabaran ukuranana 0.005mm

3) Linearity handap 100mm jarak jsb, kasabaran téh nepi ka 0.005mm

4) 100mm atawa leuwih jarak kasabaran linier nyaéta nepi ka 0.01mm

5) A kasabaran formulir téh nepi ka 0.003 - 0.005mm

6) kasabaran Posisi geus nepi ka 0.01mm

Equipment produksi 1) CNC Machining Center;

2) CNC Lathe;

3) CNC panggilingan Mesin;

4) Precision motong Mesin

Ngukur Instrumén na Equipment 1) mikrométer

2) lemes colokan gauge

3) gauge thread

4) alat Gambar ukur

5) koordinat Ngukur Mesin

6) tester Roughness

7) inspeksi rutin tina calipers

Pikaresep teken format JPEG, PDF, CAD, IGS, STP
pikaresep Industries Equipments 1) Komunikasi

Equipments 2) Médis

Equipments listrik 3) Poto

4) Industri Otomatis

5) Mechanical Equipments

6) Bagian ngaropéa lianna

kaunggulan urang MOQ leutik bisa ditarima

sampel bebas bisa disadiakeun dina 1-2days lamun ti stock.

Sampel bakal dikirim ka konsumén pikeun konfirmasi kualitas saméméh pengiriman barang na baja sertipikat sarta laporan inspeksi bisa disadiakeun!

jasa lianna anu consulted dina kaayaan Upami Anjeun gaduh panalungtikan naon, ngan ngarasa Luncat ngahubungan na hayu atuh nyaho nu persis item (jenis) peryogi anjeun, kuring baris ngalakonan pangalusna ka layanan

Prosés produksi


Ti bahan baku kana produk réngsé, bisa nyugemakeun syarat konsumén 'ku produk kualitasna alus sarta jasa pangalusna ku cara maké perenah ilmiah sarta lumrah tina tutuwuhan, alat-alat manufaktur canggih otomatis tur manajemén digital.

bengkel


Ti bahan baku pikeun ngeureunkeun pangiriman produk, éta boga program kadali nu ketat. parantosan akurat dipigawé ngeunaan

bagian baku: roughing wiring- - pickling annealing- - gambar - judul (forging tiis atanapi forging panas) - threading (rolling) - panas perlakuan perlakuan -surface -cleaning -inspecting-bungkusan

bagian kustomisasi: judul, stamping atawa casting-kawat mesin potong nyah -CNC (puseur machining) -grinder threading (rolling) - perlakuan panas perlakuan -surface -cleaning -inspecting-bungkusan.

alat-alat pamariksaan


Laboratorium ayeuna boga calliper, mikrométer, jero tur jangkungna gauge, thread gauge, colokan na cingcin gauge, tegangan jeung torsi gauge, teu karasa tester, uyah semprot tester Film ketebalan tester, desktop direct- maca spéktrométer, analyzer metallographic, karbon walirang analyzer, multifunctional éléktrolisis ketebalan gauge, spectroscope, projector, tester tensile hidrolik, mesin screening otomatis, mesin deteksi magnét sarta rupa-rupa parabot nguji husus.

Urang aslo bisa nyadiakeun dokumen rencana kontrol seri, kayaning asup kadali kualitas bahan (IQC), di-prosés kadali kualitas (IPQC), statistik proses kontrol (SPC), ahir QC (FQC), mode & efek Faliure analysis (FMEA), PPAP.

Naha milih HPF?


(1) Jieun nilai pikeun konsumén berharga kami

Simkuring salawasna nyadiakeun kualitasna alus sarta Oem produk desain precision tinggi pikeun minuhan kabutuhan dina konsumén. Kami pamimpin dina widang ieu sareng urang salawasna nyadiakeun produk alus sarta jasa ka konsumén berharga urang.

(2) Quality Leuwih alus kalawan Harga Handap

Simkuring salawasna nyadiakeun harga hadé dina tingkat kualitas sami, sarta coba pangalusna kami pikeun nyalametkeun klien urang unggal cent.

(3) Kungsi ngeureunkeun ngamekarkeun Produk Anyar.

Unggal taun, parusahaan urang bakal ngamekarkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan pasar.

(4) pabrik & Ékspor ahli

Salaku urang boga pigura nguntungkeun jeung kontrol kualitas stabil, produk urang bisa kapanggih dina ampir sakabéh buana. taun 23 sahiji pabrik & ékspor pangalaman, nganteurkeun barang ku cara béda: treuk, rail jeung peti laut.

(5) Simkuring gaduh cukup stock di gudang kalawan ibukota loba pisan. Urang nawiskeun jasa 24-jam.

(6) Simkuring gaduh Sistim profésional sarta pangalaman euyeub ngadalikeun kualitas nu, Unggal prosés bakal dipariksa ku departemen inspeksi kualitas urang nu insures kualitas unggal produk urang.

(7) tim packing Profesional nu tetep unggal paking aman.

(8) Sampel bisa disadiakeun salaku sasuai ka nu Anjeun, urang bisa nyadiakeun sampel customer urang kudu haratis, sarta sangkan leuwih ngaropéa jeung muatan panghandapna.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!