Winrock

904l baja hex steel stop kontak cap screw

imah » Screws Fastener » 904l baja hex steel stop kontak cap screw

904l steel Steel Hex stop kontak Cap screw
Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina
Brand Nami: HPF
Baku: BS, BS2470
Kelas: 8.8 / 10.9 / 12.9
Bahan: Karbon Steel / Galunggung Steel / steel Steel
Beungeut: Séng Plated / Hideung Oksida / Dacromet / warna Self
kgs 300: MOQ
Pangiriman: 25-30days sanggeus konfirmasi urutan
Packing: PCplus dipak (15-25kgs) / S

komoditi

Sagi genep stop kontak screw
ngaran brandHPF
baku utamaDIN912/DIN6912/DIN7984/DIN7991/ISO4762/ISO14579/ISO10642/ISO7379/ASME B18.3/BS2470/BS4168
materialKarbon Steel / Galunggung Steel / steel Steel
ngabereskeunSéng Plated / Hideung Oksida / Dacromet / Warna Self
ukuranUkuran béda sadia (M3-M16)
MOQ100 kilogram
pak-pakanBulk dipak dina karton (15-25kgs) / kotak Leutik lajeng on Usuk atawa nurutkeun syarat konsumén.
Waktos pangiriman10-20days sanggeus konfirmasi urutan
istilah pamayaranT / T, L / C, Western Union
Jenis usahaProdusén, dagang
certifications

ISO9001, CE, SGS, API

kauntungan1. harga kalapa; 2. jasa OEM sadia
Catetan

spésifikasi husus sarta tanda bisa dijieun nurutkeun syarat konsumén;

produk utama

bolts, screws, kacang, studs thread, anchors, ngangkat produk, siku, majalengka, reducer, plat flange, WN flange

Gambar produk:
904l steel Steel Hex stop kontak Cap screw

FAQ:

1. Dupi Urang A Factory Atawa A Company Trading?
Kami hiji produks pabrik jeung exporting pipe sarta pipa komponén, fasteners, flange jsb pikeun leuwih 20 taun jeung produk urang geus ngarasakeun popularitas hébat leuwih kalimah. Urang ogé meta salaku gudang & distributor ngaliwatan jaringan urang.

2. Naon Dupi Kaunggulan kami Jeung Layanan kami?
a) Waler anjeun 24 jam gawe.
b) staffs ngalaman hoyong ngajawab sagala patarosan anjeun dina waktos.
c) desain ngaropéa anu aya. ODM & OEM anu disambut.
d) ekslusif na leyuran unik bisa disadiakeun pikeun nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staf.
e) diskon husus tur panangtayungan jualan nu disadiakeun pikeun pamakéna urang.
f) Urang bisa nyadiakeun sampel bebas, konsumen kedah mayar angkutan barang kahiji, sarta biaya sampel mahal bakal ditambahkeun dina urutan salajengna.
g) Salaku hiji seller diékspor jujur, urang salawasna make pabrik profésional, kualitas petik, layanan alus, technicians terampil pikeun mastikeun produk urang bisa réngsé dina kualitasna alus sarta fitur stabil.

3. Dupi Urang Nyadiakeun Sampel Pikeun Free?
Urang nawiskeun sampel sagala bébas konsumén urang, ukur butuh konsumén mayar angkutan barang nu. Jeung fee angkutan barang baris ngirimkeun deui lamun urutan kahiji dikonfirmasi.

Kilang kitu urang:

Paket kami:

Paket kami

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!