Winrock

904l stainless steel tekanan tinggi spring washers din127 en1.4539

imah » Screws Fastener » 904l stainless steel tekanan tinggi spring washers din127 en1.4539

No.50-Incoloy 925 Stud baud sinambung cw nut hex beurat

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN127 spring washers
Baku: DIN
Bahan: steel Steel 904L EN1.4539
Finish: Bersih
Ukuran: M6 - M64, 1 / 4 "-3"
Warna: Silvery
Jenis: washers spring
Keyword: washers spring 904L. washers spring stainless steel. DIN127 EN1.4539
Ngaran produk: 904L stainless steel tekanan tinggi spring washers DIN127 EN1.4539

No bahan1.4539
simbol en (pondok)X1NiCrMoCu25-20-5
UNSN 08904
AFNORZ 2 NCDU 25-20
logam campuranalloy 904 L
NormenVdTÜV 421, ngaput 400

gambaran

Bahan 1.4539 (alloy 904L) mangrupa baja husus austenitic kalawan eusi molybdenum saluhur ogé

salaku tambahan tambaga jeung eusi karbon pisan low.
rentang produk urang dina 1.4539 (904L) mangrupakeun bolts na mété, washers na rod threaded.

komposisi kimia ¹
C
≤%
Si
≤%
Mn
≤%
P
≤%
S
≤%
Cr
%
Mo
%
Ni
%
V
0,020,702,00,0300,01019,0-21,04,0-5,024,0-26,0
NbTiAlCoCu
%
N
≤%
Fe
1,20-2,000,15
¹ luyu jeung Key mun Steel 2001
ciri husus
rentang suhu:Kapadetan kg / dm³Teu karasa (HB)
bom tekanan / wadah tekanan
- 60 ° C bis 400 ° C
7,9≤ 230
stabilitas unggulan ngalawan umuran korosi, stress korosi na korosi intergranular

ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Kami supplier na éksportir of 904L steel Steel High tekenan Spring washers DIN127 EN1.4539. produk ieu kacida dipercaya jeung korosi resisting sakumaha aranjeunna dijieun maké bahan baku kualitas alus teuing procured tina ngical paralatan otentik. produk urang anu kacida ngaapresiasi pikeun finish seamless maranéhanana jeung akurasi dimensi.

parusahaan urang:


Bungkusan & Pangiriman:

Layanan kami:
Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!