Winrock

904l uns n08904 tmt steel bolts baja jeung kacang diatur en1.4539

imah » Screws Fastener » 904l uns n08904 tmt steel bolts baja jeung kacang diatur en1.4539

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian Gancang:
Baku: ASTM, DIN, GB
Dimensi: ngaropéa
Kelas: steel Steel, 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: 904L
Jenis: Babak, bolts jeung set kacangan
Aplikasi: Industri Kimia
Bentuk: Babak
Sertifikasi: ISO
Pamakéan nandakeun husus: klep Steels
Bahan: steel Steel 904L uns N08904
Warna: Silvery
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Panjangna: 10 - 500 mm
Beungeut: Bersih
Téhnik: Tiis digulung Hot digulung
Ngaran produk: 904Luns N08904 bolts stainless steel sarta kacangan diatur en1.4539

Leveraging dina kaahlian professional urang, urang nu aub dina ngalamar kualitas pangalusna tina steel Steel baud. Steel baud steel ieu sacara éksténsif dipaké dina detil produksi fastener kaunggulan jeung kalemahan tina ngagunakeun waja, stainless steel, parunggu, kuningan, jrrd produk ieu sadia di pasar di bulk dina ongkos lumrah.
Tetep klien nu wareg, urang rancang sarta nyadiakeun kualitas luhur 904L Uns N08904 steel Tmt Steel Bolts Jeung kacangan Siapkeun En1.4539. bolts urang nu muji pikeun durability maranéhanana sarta ditingkatkeun kualitas diantara klien urang. produk nu ditawarkeun ieu persis dijieun maké bahan baku kualitas disatujuan ku professional urang possessing pangaweruh lega dina widang garapan maranéhanana. Sumawona klien bisa avail baud ieu ti kami dina industri harga ngarah dina pigura waktos diatur.

Fitur:
kakuatan tinggi
seukeutna gambar sleek
karat bébas
Tiasa masihan kinerja konstan
beurat cahya
Gampang pikeun masang
non corrosive
Sturdiness

904L uns N08904 tmt steel bolts baja jeung kacang diatur en1.4539

No bahan1.4539
simbol en (pondok)X1NiCrMoCu25-20-5
UNSN 08904
AFNORZ 2 NCDU 25-20
logam campuranalloy 904 L
NormenVdTÜV 421, ngaput 400


gambaran

Bahan 1.4539 (alloy 904L) mangrupa baja husus austenitic kalawan eusi molybdenum saluhur ogé ditambah eusi karbon pisan low tambaga jeung.
rentang produk urang dina 1.4539 (904L) mangrupakeun bolts na mété, washers na rod threaded.

komposisi kimia ¹
C
≤%
Si
≤%
Mn
≤%
P
≤%
S
≤%
Cr
%
Mo
%
Ni
%
V
0,020,702,00,0300,01019,0-21,04,0-5,024,0-26,0
NbTiAlCoCu
%
N
≤%
Fe
1,20-2,000,15
¹ luyu jeung Key mun Steel 2001
ciri husus
rentang suhu:Kapadetan kg / dm³Teu karasa (HB)
bom tekanan / wadah tekanan
- 60°C bis 400°C
7,9≤ 230
stabilitas unggulan ngalawan umuran korosi, stress korosi na korosi intergranular
ukuranMétrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHDF, ogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Naha anjeun kedah milih kami?
Pangalaman euyeub:
Simkuring geus kalibet dina fasteners pikeun 15 taun. parusahaan urang tadi reputasi alus jeung konsumén ti Amérika, Éropah jeung Austrialia jsb Urang ogé boga tim alus keur diobral jeung kontrol kualitas.
Alus jasa:
Urang bakal ngabales ka anjeun dina waktu jam 24. Bisa rancang bagian nonstandard nurutkeun gambar Anjeun. Sarta kami bakal neruskeun ngawula anjeun sanggeus jualan na bakal responsable keur kasalahan ti kami.
Harga low:
Harga produksi urang anu lumrah! Harga bakal leuwih hadé lamun kuantitas anjeun téh alus.
Kualitas sampurna:
Simkuring gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun kana delivery.Our parusahaan tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh master atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus di konsép modern manajemén.

Layanan kami:
1. Wae bisa ngahubungan kuring.
2. OEM, desain meuli, jasa labél meuli disadiakeun.
3.Exclusive na leyuran unik bisa nyadiakeun keur nasabah urang ku insinyur urang well-dilatih sarta profésional sarta staffs.
4.We bisa nyadiakeun sampel bebas keur dipariksa Anjeun.
diskon 5.Special tur panangtayungan aréa jualan disadiakeun pikeun distributor urang.
pangiriman 6.Timely.
7.Packing tiasa ngadamel brand klien.
8.Good jasa saatos-diobral.

FAQ:
1. Anjeun produsén atawa parusahaan dagang?
Kami produsén fasteners profésional kalayan pangalaman euyeub. Sarta guna ngalakukeun bisnis kalawan perusahaan ogé, urang ngadegkeun cabang pikeun muka huma dagang asing.
2. Ulah anjeun nawiskeun sampel bebas?
Bisa nyadiakeun sampel bebas jeung anjeun kedah mayar angkutan barang nu. Saatos Anjeun nempatkeun hiji urutan, maka kami bakal méré deui angkutan barang nu.
3. Dupi anjeun nampi design urang dina produk atawa buleud?
Sumuhun. Simkuring nampi design ngaropéa sarta kami boga tim design profésional anu bisa ngarancang produk dumasar kana sarat Anjeun.
4.How lila waktos pangiriman anjeun?
Umumna 7-10 poé lamun barang anu di stock atanapi dinten 15-30 moal di stock. Dina kecap, dumasar kana kuantitas urutan.

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!