Winrock

a182 904l ss fasteners w.nr 1.4539 alloy n08904

imah » Screws Fastener » a182 904l ss fasteners w.nr 1.4539 alloy n08904

A182 904L ss fasteners w.nr 1.4539 alloy N08904

Rincian Gancang:


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Ngaran Brand: Winrock
bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU
tipe sirah: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak
Aya sasayogian: 904l kacangan ti M6 mun M20
warna: bodas
panjang: ti 8mm mun 3meter

Inpormasi umum:


ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100 inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3"
material316L 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,

Hastelloy C276, hastelloy C4, Hastelloy C4, Hastelloy C22. Hastelloy B3,

SUS321, Monelk500, Monel400, 724L, Inconel718, Inconel625, Inconel600,

Incoloy825, 309S, Inconel601, A286, Alloy59, 316Ti, SUS347,17-4PH.Nickle201 ... Ect.

rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, rod patri,
standarDIN ASME GB JIS produk non-baku,
logoogé nurutkeun syarat klien urang
MOQ100pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampel sampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L nut M6 mun M20, duplex nut baja hex steel M6 mun M20

316L hex baud M6 mun M30. 316L nut hex baud M6 mun M30

beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji - purchasing eureun, urang bisa rancang fasteners
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 200x100x200, Usuk 900X500X400

kadali kualitas urang:


Sakabéh pesenan urang bakal inspected ku tim QC urang. Urang bakal pariksa kualitas salila waktu produksi .Also pariksa kualitas nu sateuacan ongkos.
Produksi 1.Before, urang bakal make spéktrométer pikeun nguji bahan baku pikeun nyegah kasalahan
2.Every departemén hambalan QC baris ngarekam, kayaning bahan baku dimension motong, ukuranana produk semi-réngsé, kuantitas, rengse item ukuran lengkep
pangiriman 3.Before, wartoskeun inspeksi lengkep produk rengse baris hadir.
4. Gigireun ukuranana, urang bakal pariksa 10% kana 20% tina total produk kuantitas naha geus thread pegat, ngandung lisah, marking.packing ect.
pangiriman 5.Before, urang baris nyadiakeun sertipikat test ngagiling kami bareng jeung laporan inspeksi.
sipat mékanis 6.Our salawasna nembongkeun kakuatan tensile, kakuatan ngahasilkeun, elongation, karasa, lamun perlu deui, ngan hayu urang nyaho sateuacanna.

Kumaha unggal urutan ngalir:


1. Panalungtikan - petik profésional
2. Mastikeun harga, waktu pangiriman, beurat, kode HS, istilah mayar jeung sajabana
3. Rachel, éta abdi, bakal dikirim Anjeun proforma invoice
4. Klien sangkan mayar tur dikirim kami dieunakeun bank pikeun ngamimitian produksi
5. Hayu anjeun terang informasi produksi unggal lima poé
6. Dikirim Anjeun rengse produk gambar na gambar inspeksi
7. Klien ngatur pembayaran kasaimbangan
8. sertipikat bahan atah, sertipikat test ngagiling kalawan sipat kimiawi jeung mékanis on, Ukuran inspeksi laporan daptar packing, invoice komérsial bakal dikirim ka anjeun.
9. Dikirim Anjeun Bill of lading lagu kiriman, atanapi nganyatakeun angka tracking
10. Sanggeus narima barang sabulan engké, urang bakal dikirim anjeun formulir eupan balik uninga naha barang urang fungsina ogé

Ngeunaan parusahaan urang:


15-taun Produsén of Fasteners
Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.
Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.
Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.

Nyadiakeun Laporan Orde-spésifik
Pikeun assure sahiji kualitas produk-ngarah pasar, urang nyieun tiap item disatujuan ngagunakeun bahan finest ti Éropa, jeung mesin panganyarna ti Swiss sarta Italia. Tambah, urang ngalakonan ukuran ketat di-imah QC dina sababaraha hambalan dina urang ISO 9001: fasilitas 2000-Certified, nyimpen sagala hasil dina databank sentral urang. Sangkan bisa nyadiakeun Anjeun sareng laporan urutan-spésifik lengkep dina kakuatan tensile, torsi sarta ketebalan séng plating.

Leuwih ton 500 Bulanan
Salaku salah sahiji pabrik fastener panggedéna di Cina, urang bisa ngahasilkeun leuwih 500 ton bulanan. Urang gladly ngilikan sampel bebas produk urang dina tujuh poe jeung bisa minuhan pesenan dina hiji ka dua bulan. Upami Anjeun gaduh OEM / ODM pesenan keur ngalengkepan, ngahubungan kami kiwari.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!