Winrock

a193 b8 b8m rod baja thread steel sarta kacangan a194 gr.8,8m

imah » produk » Minyak sarta Gas Fastener » a193 b8 b8m rod baja thread steel sarta kacangan a194 gr.8,8m

rod thread A193 B8 B8M steel Steel na kacangan A194 Gr.8,8M

Urang utamana nyadiakeun ASTM A193 GR. B8, B8M, B8T, B8T stud bolts na ASTM A194 GR. 8, 8M, 8T, 8C hex beurat kacangan.

produk urang geus loba dipaké dina minyak & rékayasa gas, rékayasa petro-kimia, stasiun kakuatan, rékayasa lepas pantai, rékayasa nuklir, mesin beurat, jangkung jeung sajabana

spésifikasikelasmaterialnominal Ukuran
Rentang (dina.)
Pasipatan mékanis
Ngahasilkeun Kakuatan,
mnt, 0.2
% Offset,
ksi
Tensile
ngajentrekeun,
mnt, ksi
Elongation
di 4 D,
mnt%
pangurangan
tina Area,
mnt%
karasa,
max
ASTM A193
kelas B8
kelas 1
kelas 1A
AISI 304kabéh diaméterna30753050223HB
or
96HRBC
ASTM A193
kelas B8M
AISI 316
ASTM A193
kelas B8T
AISI 321
ASTM A193
kelas B8
kelas 2AISI 304 galur Hardened3 / 4 na handapeun1001251235321HB
or
35HRC
3 / 4 mun 1 incl8011515
1 mun 1-1 / 4 incl6510520
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl501002845
ASTM A193
kelas B8M
3 / 4 na handapeun9511015
3 / 4 mun 1 incl8010020
1 mun 1-1 / 4 incl659525
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl509030
ASTM A193
kelas B8T
AISI 321 galur Hardened3 / 4 na handapeun1001251235
3 / 4 mun 1 incl8011515
1 mun 1-1 / 4 incl6510520
1-1 / 4 mun 1-1 / 2 incl501002845
ASTM A193
kelas B8M
kelas 2BAISI 316 galur Hardened2 na handapeun75952540
2 mun 2-1 / 2 incl659030
2-1 / 2 mun 3 incl5580
kelas 2C2 na handapeun658560
spésifikasimaterialkelasNominal Ukuran (Dina.)Buktina beban Stress (ksi)teu karasa Rockwellnut Tipe
minMax
ASTM A194 Kelas 8AISI 304kelas 1kabéh diaméterna80B60C32nut hex beurat
Hex nut ipis
Hex nut
ASTM A194 Kelas 8MAISI 316kelas 1
kelas 2
110
ASTM A194 Kelas 8TAISI 321110

, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!