Winrock

stud bolts a193 b8 kalawan hex beurat asme kacangan

imah » Screws Fastener » stud bolts a193 b8 kalawan hex beurat asme kacangan

No.109-S31254 A193 B8MLCuN kacangan hex beurat

Range produk:
Baud, nut, washer, rod thread, buleud bar, rivets na fasteners sejen tur baku, non baku produk stainless steel.
Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

bahan:
stainless steel husus: 316L, 317L. 904L, 1.4529, 724L, PH17-4. , 310S, 309S. 254SMO, 316Ti
Inconel: Inconel600, Inconel718, Inconel625, Incoloy825, Inconel601
Hastelloy: HastelloyC276, Hastelloy C4, Hastelloy B2, Hastelloy B3, Hastelloy C22
alloy lianna: Alloy20, Alloy59,
Duplex stainless steel: 1.4462, SAF2205, SAF2507, S32760
Nickle alloy tambaga: Monel 400, Monelk500

Dina barang stock:
310S Hex kacangan M6 - M20
AL6XN nut hex M6
904L Hex kacangan M6 mun M20,
SAF2205 Hex kacangan M6 mun M20
Hastelloy hex kacangan M10
Hastelloy hex kacangan M16
Hastelloy spring washer M16

Ukuran métrik: M6 mun M100
Ukuran inci: 1 / 4 "pikeun 2 1 / 2
Nut: M3-M64 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-3000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

Packing: bisi triplek atawa kotak kai
Pamayaran: L / CT / T

Nagara diékspor: Jerman, Inggris, Asia Kidul, Chili, Kanada, Pakistan, Koréa Kidul, pasar domestik jeung sajabana

Feature kami:
1.Fast Taliwang
jualan 2.Factory
3.small urutan katampa (potongan 50)
4.mill test certifecate bisa disadiakeun
sertipikat 5.ISO9001

Bengkel Tembongkeun:
Ti bahan baku pikeun ngeureunkeun pangiriman produk, éta boga program kadali nu ketat. parantosan akurat dipigawé ngeunaan roughing wiring- - annealing- pickling - gambar - judul - rolling - perlakuan panas perlakuan -surface -packaging jeung aspék séjén.
bengkel Tembongkeun

alat-alat nguji:
Laboratorium ayeuna boga tester semprot uyah, spéktrométer desktop direct- bacaan, analyzer metallographic, analyzer karbon walirang, multifunctional ketebalan éléktrolisis gauge, spectroscope, projector, tester tensile hidrolik, teu karasa tester, mesin screening otomatis, mesin deteksi magnét sarta rupa-rupa nguji husus alat-alat.
Bungkusan & pengiriman barang:
Paket biasa nyaeta cartons na pallets. kgs 20-25 per Usuk jeung cartons 36 per Usuk. Ogé bisa pak sakumaha per sarat tina klien.
Bungkusan & pengiriman barang

Naha milih HPF?
(1) Jieun nilai pikeun konsumén berharga kami
Simkuring salawasna nyadiakeun kualitas alus jeung produk desain hade ka minuhan kaperluan konsumén. Kami pamimpin dina widang ieu sareng urang salawasna nyadiakeun produk alus sarta jasa ka konsumén berharga urang.
(2) Quality Leuwih alus kalawan Harga Handap
Simkuring salawasna nyadiakeun harga hadé dina tingkat kualitas sami, sarta coba pangalusna kami pikeun nyalametkeun klien urang unggal cent.
(3) Kungsi ngeureunkeun ngamekarkeun Produk Anyar.
Unggal taun, parusahaan urang bakal ngamekarkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan pasar.
(4) pabrik & Ékspor ahli
Salaku urang boga pigura nguntungkeun jeung kontrol kualitas stabil, produk urang bisa kapanggih dina ampir sakabéh buana. taun 14 sahiji pabrik & ékspor pangalaman, nganteurkeun barang ku cara béda: treuk, rail jeung peti laut.

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!