Winrock

a2-70 / a4-80 Allen konci fastener screw

imah » produk » a2-70 / a4-80 Allen konci fastener screw

A2-70A4-80 Allen konci fastener screw

Services urang


Salaku produsén profésional & ngalaman, urang geus bisa nyadiakeun handap jasa:

solusi 1.Provide nurutkeun pamundut konsumén '.

2.Promise sangkan tawaran pikeun inquiries customer urang dina 1 poé berpungsi.

3.Promise kana respon ka konsumén 'patalékan & syarat dina 1 gawe beurang.

4.We bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: a Fastening
Baku: DIN912; GB70; ANSI / ASME B18.3; JIS B1176; ISO4762
Ngaran produk: a2-70 Allen Key screw
Bahan: steel Steel 304
Finish: Passivated; Hideung oksida; Plating
Warna: Slivery
Thread ukuranana: M3 ~ M20
Panjangna: baku: 6 ~ 150MM
Produksi: stock Siap
istilah pembayaran: L / C, PayPal, T / T, rugbi Kulon
Transportasi: DHL, UPS, FedEX jsb
Ngaran item: a2-70 Allen Key screw Fastening a

Panjelasan Produk


1.Standard hex tank, prosés instalasi kirang rawan fenomena leueur, gampang install, nyimpen waktos.
2.Threaded jero, sanajan ku gaya, salila rotasi huntu screw seukeut gampang ka dieunakeun.
3.Tail-bagian lemes, teu résidu glitches, workmanship alus teuing, kualitas, awét.
Brand Nami: HPF, QFC
Ngaran produk: a2-70 Allen Key screw Fastening a
Baku: DIN912 GB70 ANSI / ASME B18.3 JIS B1176-88 ISO4762
Bahan: steel Steel
Finish: Passivation, Hideung Oksida, Plating.
Karajinan: gambar ngaropéa sarta desain katampa
Kalungguhan waktos: Numutkeun kuantitas, lolobana urang gaduh saham.
Taliwang timely, kualitasna alus sarta harga Munasabah, Service satisfying
kapuasan anjeun ngungudag langgeng urang.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!