Winrock

a2-70 ss304 logam stainless steel stamping bagian

imah » produk » a2-70 ss304 logam stainless steel stamping bagian

NO.58-A2-70 SS304 steel Steel Metal Stamping Bagean

Panjelasan Produk


1. Sertifikasi: ISO, ROHS, SGS
2. Sadia Standar: Din, ANSI, ASTM, JIS, BSW
3. Kakuatan: Kelas 4.8, Kelas 8.8, Grade10.9, Grade12.9 A2-70, A4-70, A4-80
4. Pagawean: Konéng, bulao, séng bodas plated, Galvanized, HDG, kromat, Dacromet
5. bahan sadia: baja Karbon, baja stainelss SS304, A2, steel baja SS316, A4.
6. Ukuran: M2-M100, Panjang: 5-300mm, Moq: 500pcs, Port: Ningbo, Shanghai
7. Sadia Packing: tas Plastik + Chipboard Cartons + lapis Usuk jeung Beubeur & Film.

Ngaran Produk
A2-70 SS304 steel Steel Metal Stamping Bagean
material
steel steeel
warna
Silvery
standar
Din GB ISO JIS BA ANSI
kelas
A2-70,A4-70,A4-80
beres
Polandia, passivation
benang
kasar, Rupa
dipaké
mesin industri wangunan

Rincian packing


Palastik kantong + karton + kai ngalereskeun Usuk

Unggal kantong sabudeureun 3-4KG AND 25KG per karton kurang ti 900KG per Usuk

Control Quality


Equipment nguji sarta ISO: 9001 System 2008 pikeun Quality jaminan

Optik alat filter jeung alat nguji karasa digunakeun pikeun produk

ISO9001: System 2008 na ROHS Sértipikat pikeun sakabéh processing

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: DIN
Ngaran: steel Steel Stamping Bagean
Bahan: stainless steel
Finish: Polandia, Passivation
Sertipikat: ISO9001: 2008 ,, ROHS, SGS
Port: Shanghai / Ningbo
Grade: A2-70,A4-80,A4-70


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!