Winrock

a2-70 stainless steel sirah hex screw baud din 933

imah » produk » Bolts » a2-70 stainless steel sirah hex screw baud din 933

NO.28-Impor fastener ti Cina steel baja SS 304 SS316 HEX baud

Panjelasan Produk


1.Standard hex, prosés instalasi kirang rawan fenomena leueur, gampang install, nyimpen waktos.
2.Threaded jero, sanajan ku gaya, salila rotasi huntu screw seukeut gampang ka dieunakeun.
3.Tail-bagian lemes, teu résidu glitches, workmanship alus teuing, kualitas, awét.

A2-70 Hex Kepala screw baud DIN 933


1.304 stainless steel mangrupakeun bahan ilahar stainless steel, probability density ngabogaan kinerja processing, karakteristik tinggi
2.Binding of kromium tur nikel unsur kabentuk dina beungeut materi, A palapis oksida padet, ngagem, keyeng tur korosi.
3.Damp lingkunganana henteu keyeng, pangabisa anti oksidasi kuat, ngalakukeun ogé dina baja nu
4.The permukaan caang geulis teu gampang pikeun ngaruksak jeung perlindungan lingkungan

Services urang


Salaku produsén profésional & ngalaman, urang geus bisa nyadiakeun handap jasa:

solusi 1.Provide nurutkeun pamundut konsumén '.

2.Promise sangkan tawaran pikeun inquiries customer urang dina dinten 1 workong.

3.Promise kana respon ka konsumén 'patalékan & syarat dina 1 gawe beurang.

4.We bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: screw baud
Baku: GB5783 & 5782 DIN933 & 931 ANSI / ASME B18.2.1, DIN 933
Bahan: steel Steel
Kelas: SUS304 SUS316
perlakuan beungeut: Passivation
Size: M4~M33;1/4-20~1''
Aplikasi: Numutkeun sarat customer urang
Sampel: Sampel Free pikeun fastener baku
istilah pembayaran: L / C, PayPal, T / T, rugbi Kulon
Transportasi: DHL, UPS, FedEX jsb
Ngaran item: baud


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!