Winrock

a453 gr.660 a286, ANSI b18.2.1 bolts hex jeung kacang

imah » produk » adat Fastener » a453 gr.660 a286, ANSI b18.2.1 bolts hex jeung kacang

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Baku: ANSI / ASME B18.2.1

DIN933, DIN931

SIZE: M6-100, 1/4"-4"

Bahan: ASTM A453 GRADE660A / 660B, Galunggung 286, A286, S66286, 1.4980

pasipatan fisik


dénsitas

7.93 g / cm3

rentang lebur

1364-1424 ℃

Incoloy A-286 Galunggung Sifat mékanis minimum dina suhu kamar


kaayaan Galunggung

kakuatan Tensile rm N / mm²

Ngahasilkeun kakuatan Sunda P0. 2N / mm²

Elongation A 5%

Brinell karasa HB

286

610

270

30

≤321

aplikasi:
Pikeun 700 ː C dina plat turbin, awak ring, stamping bagian las, bahan bagian fastening. Loba dipaké di pabrik mesin pesawat sareng komponenana turbin gas industri, kayaning wilah turbin, afterburner, jsb, dina mesin mobil ogé loba dipaké.

Services urang


Bisa pabrik THE FASTENERS AS perlu per customer

"Fokus & profésional" IS kami pedaran TO produk urang jeung layanan

BDF, Galunggung husus FASTENERS produsén, nyaeta supplier panungtungan anjeun teu bisa percanten.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Baku: ANSI / ASME / DIN
Ngaran produk: ASTM A453 Gr.660A / B A286, ANSI / ASME B18.2.1, DIN933, DIN931 HEX baud
Bahan: Galunggung A-286 GRADE660A / B
Size: M6-100, 1/4"-4"
Kelas: ASTM A453 GR.660


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!