Winrock

tentang Kami

imah » tentang Kami

Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.

Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.

Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.

pabrik


Bahan Winrock:

-Beusi sténless: SS304L, SS316L, SS316Ti, SS317L, SS321, SS347, SS310, SS410

-Super duplex: UNS S31803, S32205, S32550, S32750, S32760

Galunggung Suhu -High: A453 660, Alloy20, 17 / 4PH, 17 / 7PH, 904L, XM-19, SMO254

-Nickel Galunggung: Inconel 600, Inconel 601, Inconel 602CA, Inconel 625, Inconel 718
Incoloy 800, Incoloy 800HT, Incoloy 825, Incoloy 925, Hastelloy C22, C276

-Nickel-Tambaga: Monel 400, Monel K500

-Titanium Galunggung: Titanium Gr2, titanium Gr5, titanium Gr7


Winrock Produk:

Hex Bolts / Hex Cap Screws / Screws stop kontak Kepala Cap

Hex kacangan / Cap kacangan / Circular kacangan / nilon kacangan

Rékayasa Stud: bolts Stud, Double Stud, thread Rod

fastener husus: U Bolts, Bolts Panon, jangkar, Flange Bolts, Flange kacangan

Washer: Datar Washers, Spring Washers, Washers SQ

Urang nyadiakeun sampurna cara solusi fastening. di pasar deungeun, kaasup UAE, Malaysia, Jepang, UK, Perancis, Italia, Australia, ect

Winrock salawasna tetep dina nilai inti anu mangrupa pikeun profésional, kualitas, komitmen, tujuan sasaran anu win meunang jeung konsumén

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!