Winrock

aisi Sae 347 fastener stainless steel

imah » produk » Bolts » aisi Sae 347 fastener stainless steel

No.27-AISI Sae 347 fastener stainless steel

Spésifikasi of baud stainless steel


Ngaran Produk

Steel Steel baud

kelas

AISI Sae:

201,202,303,304,304N,304LN,304L,305, 310,310S, 316,316L,316Ti,317,321,347,403,405,409,410, 410L,416,420,420F, 430,430F,431,434,440C,630,631,632

Din:

1.4371(X12CrMnNi1885),1.4305(X10CrNiS189),1.4301( X5CrNi1810),

1.4306( X2CrNi1911),1.4303( X5CrNi1812),1.4841,1.4401(X5CrNiMo17122), 1.4404(X2CrNiMo17132),1.4571(X6CrNiMoTi17122),1.4436(X5CrNiMo17133), 1.4541(X6CrNiTi1810), X6CrNiNb1810, 1.4024 (X5Cr13),1.4512 (X6CrTi12),

1.4006 (X10Cr13),1.4021 (X20Cr13),1.4016 (X6Cr17),1.4057 (X20CrNi172)

Standrad

AISI, Sae, ASTM, en, DIN, JIS, GB

Prosés Smelting

EAF na VOD atanapi sarta VHD, EAF na VOD atanapi sarta VHD na ESR

MOQ

1 métrik ton

watesan harga

CIF, FOB, CFR

Kamampuhan suplai

300ton per bulan

pangiriman jéntré

poé 20, nurutkeun kuantitas

bungkusan jéntré

pachaging Seaworthy atanapi sakumaha per customer diperlukeun

aplikasi

Industri médis, industri Saniter pangan,

kakuatan industy nuklir, Industri PLTA,

korosi Industri mesin tahan jeung sajabana

baud Processing Technic


wujudrupa standar nut, ngaropéa nut nonstandard

Kondisi Taliwang

nu kimia bahan saperti per sarat,

ukuran sakumaha per gambar

Naha anjeun milih kami?


1) produk kami anu kualitasna alus sarta harga pangalusna.

2) Simkuring gaduh pangalaman dina garis ieu 15years.

3) Simkuring gaduh tim profésional sarta pabrik.

4) Ieu pohara penting pikeun parusahaan keur jujur ​​dina prosés dagang na jadi do kami.

5) produk kami téh diékspor ka nagara sakuliah dunya.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: ngaropéa
Baku: Din, baku sarta ngaropéa non baku
Ngaran produk: baud stainless steel
Bahan: steel Steel
prosés Smelting: EAF na VOD atanapi EAF na VHD / EAF na VOD atanapi EAF na VHD na ESR
Jenis: baud
Aplikasi: Industri médis, industri Saniter dahareun, kakuatan nuklir industy
Kondisi Pangiriman: nu kimia bahan saperti per sarat, ukuran sakumaha per drawin
Istilah pembayaran: T / T
Pakét: pachaging Seaworthy atanapi sakumaha per customer diperlukeun.
Sertipikat: ISO9001-2008


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!