Winrock

Galunggung nu 286 uns s66286 1.4980 non-standar fasteners

imah » produk » Non-Standar Fastener » Galunggung nu 286 uns s66286 1.4980 non-standar fasteners

fasteners No.43-Galunggung A 286 UNS S66286 1.4980 non-standar

spésifikasi


Bolts Incoloy A-286
1) alloy suhu luhur UNS S66286
2) lalawanan korosi
3) ngajentrekeun alus sarta lalawanan oksidasi
BV 4)

Alesan naha anjeun milih kami


1. The Anjog produsén of Porducts alloy dumasar nikel

2. The drafter & Reviser Of National Standard GB / T1234 ngeunaan Electrothermal Galunggung.

3. Leuwih 15 taun pangalaman

4. kuantitas leutik, waktu anu singget pangiriman

Lamun urang gaduh saham, urang tiasa ngilikan ti minimum tina sampel 1 kg di sababaraha days.We ogé rancang

bahan custom-urutan dina jumlah tina 100 kg sarta nepi (Sababaraha bahan anu diwenangkeun 50 kg) dina salaku

sababaraha sakumaha minggu 3.

5. ketebalan-precision tinggi

Urang ngajamin tolerances ketebalan nu teu bisa dihasilkeun ku pesaing.
contona:

t <0.30mm kasabaran ± 1 - 3 μm dijamin

0.30 mm≤t kasabaran ± 1% dijamin

6. Sistim QC lengkep & Advanced puseur fisik sarta nguji kimiawi

Pikeun unggal processing produksi, urang kudu Sistim lengkep QC keur compostion kimiawi na

Pasipatan fisik. Saatos produksi, kabeh barang bakal diuji, sarta sertipikat kualitas bakal

shipped sapanjang kalayan barang.

7. rojongan teknis éféktif jeung kuat tur solusi custom-dijieun

Urang nyadiakeun solusi customed masalah anjeun jeung téknologi kuat urang na ogé versed

pangaweruh ngeunaan bahan kaala ngaliwatan pangalaman urang leuwih ti 20.

8. Milih logam basa luyu pikeun kaperluan anjeun

Urang taliti saimbang kualitas, waktu pangiriman jeung harga, procure rupa logam basa ti sakuliah

nu world.We rancang produk luyu jeung pangabutuh anjeun.

9. sertipikat dipercaya (ISO 9001 / ROHS / BV / SGS / TUV)

produk urang minuhan standar, kayaning ASTM, ASME, AMS, DIN, JIS jsb nguji pihak katilu

geus sadia pikeun urang.

Panjelasan Produk


Galunggung A-286 dirancang pikeun aplikasi merlukeun kakuatan tinggi na lalawanan korosi alus dina suhu nepi ka 704 ° C. alloy Ieu nawiskeun ductility tinggi di bagian notched. Kanyataanna, kakuatan beubeulahan notched of alloy A-286 téh punjul mun loba alloy komérsial lianna mibanda sipat suhu luhur comparable.

Galunggung A-286 mangrupakeun hardening alloy présipitasi kalawan kakuatan tinggi na lalawanan korosi alus dina suhu nepi ka 704 ° C. Hal ieu dipaké sacara éksténsif dina industri petro-kimia, aerospace sarta widang minyak, hususna keur fasteners, stud-bolts

Incoloy A-286 spésifikasi


UNSW.Nr
S662861.4980

komposisi Incoloy A-286 Kimia


kelas%NiCrMo

B

PAlTiCMnSiVSFe
A-286min2413.51.00.001 1.75 0.10 Bal.
Max27161.50.010.030.402.350.082.01.00.500.02

Sipat Incoloy A-286 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C)


Kakuatan Tensile

σb / MPa

ngahasilkeun Kakuatan

σp0.2 / MPa

Elongation

σ5 /%

61027030

Incoloy A-286 Standar


barForging
ASTM B638

ASTM B638

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!