Winrock

alloy 400 uns n04400 en 2.4360 monel 400 screw

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » alloy 400 uns n04400 en 2.4360 monel 400 screw

No.61-Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw

spésifikasi


Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400 screw

1. Ajakan & Profesional Tanggapan.

2. Kalapa & kredibel Harga.

3. Quality tinggi & Pangiriman Fast.

4. Ngaropéa Service - (dihasilkeun nurutkeun gambar customer urang atawa sampel).

rékaman urutan parsial produk nu patali pikeun rujukan anjeun

Monel 400 fastener screw diékspor ka Uni Émirat Arab.

NO.gambaranQTYstandar
1

Monel 400 hex cap screw 3 / 4 "-UNCx120mm

300PCSASME B18.2.1

Monel 400 sirah sagi genep bolts c / kacangan w diékspor ka Kerea

NO.gambaranQTY
1 Monel 400 sirah sagi genep bolts c / w kacangan DIN933 / 934, M12x451500set

bubuka ringkes bahan

Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400

A. Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel Ihtisar 400

Monel 400 mangrupakeun alloy nikel-tambaga (ngeunaan 67% Ni -23% Cu) anu tahan ka cai laut jeung uap di luhur

hawa ogé pikeun uyah na leyuran caustic. ciri:

1) tahan ka seawater sarta uap dina suhu luhur

2) lalawanan Alus mun gancang nyérélék cai payau atanapi seawater

3) lalawanan Alus mun stress korosi cracking di paling freshwaters

4) Husus tahan ka asam hidroklorat jeung hidroflorat basa aranjeunna keur de-aerated

5) Nawarkeun sababaraha lalawanan jadi asam hidroklorat jeung sulfat dina suhu modest jeung kadarna, tapi

nyaeta kadang materi tina pilihan pikeun asam ieu

6) lalawanan Alus mun uyah nétral jeung basa

7) Résistansi kana klorida ngainduksi stress cracking korosi

8) Sifat mékanis Good tina hawa sub-enol nepi ka 1020 ° F

9) lalawanan High mun alkalis

aplikasi:

1) rékayasa Kelautan

2) Kimia sarta alat-alat ngolah hidrokarbon

3) Bensin na tawar tanghi

4) stills minyak bumi bumi

5) De-aerating pamanas

6) pamanas cai feed alat keur ngagolakkeun na exchanger panas séjén

7) valves, numput, shafts, fittings, sarta fasteners

8) exchanger panas Industrial

pangleyur 9) klorinasi

10) munara distilasi Minyak bumi

B.Chemical Komposisi,%

CMnSSiNiCuFe
.30 max2.00 max.024 max.50 max63.0 mnt28.0-34.02.50 max

C. Mechanical Pasipatan

STP has Tensile Sipat Annealed Bahan

Bentuk produkKaayaanTensile (ksi).2% ngahasilkeun (ksi)Elongation (%)teu karasa

(HRB)

Rod & Bar

Annealed75-9025-5060-3560-80
Rod & BarTiis-digambar

setrés bungangang

84-12055-10040-2285-20 HRC
piringAnnealed70-8528-5050-3560-76
lambaranAnnealed70-8530-4545-3565-80
Tube & pipe

Seamless

Annealed70-8525-4550-3575 max *

Bentuk D.Available of Galunggung 400 UNS N04400 en 2.4360 Monel 400

Lempeng & lambar, bar, pipa & tube, flanges, fittings (siku, reducer, majalengka, cross, ngalipet sarta cap pipe) jeung kawat.

ASTM Spesifikasi

pipah

Smls

pipah

dilas

pipah

Smls

pipah

dilas

lambaran

/ Lempeng

barForgingpitingKabel
B165B725B163B127B164B564B366

Bahan Sadia séjén:

Nikel Galunggung Steel

Nikel 200 / 201, UNS N02200 / N02201, en 2.4066 / 2.4068;

Monel 400 / K500, UNS N04400 / N05500, en 2.4360 / 2.4375;

Inconel 600 / 601 / 625, UNS N06600 / N06601 / N06625, en 2.4816 / 2.4851 / 2.4856;

Incoloy 800 / 800H / 800HT / 825, UNS N08800 / N08810 / N08811, en 1.4876 / 1.4958 / 1.4959;

Hastelloy C-276 / C-22, UNS N10276 / N06022, en 2.4819 / 2.4602;

Galunggung 20 / Carpenter 20Cb3 / UNS N08020 / en 2.4660; AL-6XN / UNS N08367;

duplex Steel

UNS S31803 / S32205 / SAF 2205 / en 1.4462 / A182 F51;

UNS S32750 / S32207 / SAF 2207 / en 1.4410 / A182 F53;

UNS S31254 / 254SMO / en 1.4547 / A182 F44;

UNS N08904 / 904L / en 1.4539 / A182 F904L;

UNS S32760 / A182 F55; UNS S31050 / en 1.4466; 17-4PH / UNS S17400 / en 1.4548;
Beusi sténless

AISI 347, 347H, 316Ti, 321, 316, 316L, 304L


, , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!