Winrock

fasteners baja alloy ti produsén luhur

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » fasteners baja alloy ti produsén luhur

fasteners baja alloy ti produsén luhur

Galunggung Steel Fasteners ti Top Produsén

A fastener mangrupakeun alat hardware anu mechanically ngagabung atawa afiks dua atawa leuwih objék babarengan. Urang nawarkeun rupa-rupa fasteners mékanis nu mastikeun ajakan sarta gampang ngagabung dua atawa leuwih kawas substrat nu tiasa deui jadi hedged rada gampang. The fasteners ditawarkeun ku urang kaasup steel Steel Fasteners, duplex Fasteners, Inconel Fasteners, Galunggung Steel Fasteners, Hastelloy Fasteners na Tambaga Fasteners.

kaunggulan:

Safeguard cét ti Karuksakan
Nyadiakeun sambungan kuat diantara surfaces pas nutup
lalawanan Deterioration kalawan fasteners logam
Mastikeun unggulan penampilan, sahingga, teu butuh refinishing
Desain Alus kalenturan

spésifikasi:
Beusi sténless:
AISI 202, 304, 304L, 316, 316L, 310, 410, 420 jsb
4.6, 5.6, 6.6, 8.8, 10.9 & 12.9 / 'Sunda', 'S', Kaayaan 'T'.
Type:
304, 304L, 304H, 310, 310S, 316, 316L, 316Ti, 317, 317L, 321, 321H
Karbon Steel:
Panas Deep Galvanized, Bloodied jsb
Duplex steel Steel:
Sasmita séjén:
2507, 2205, 2304, 153MA, 253MA, 309, 904L, 2595MO.
Nikel lianna Kelas:
ASTM / ASME SB 162 UNS 2200 (nikel 200) / UNS 2201 (nikel 201)
ASTM / ASME SB 127UNS 4400 (MONEL 400)
ASTM / ASME SB 424 UNS 8825 (INCONEL 825)
ASTM / ASME SB 168UNS 6600 (INCONEL 600) / UNS 6601 (INCONEL 601)
ASTM / ASME SB 443 UNS 6625 (INCONEL 625)
ASTM / ASME SB 574 UNS 10276 (HASTELLOY C 276)
ASTM / ASME SB 462 UNS 8020 (alloy 20 / 20 CB 3)
jenis:
Bolts, kacang, Washers, jangkar Fasteners, Stud Bolts, baud Panon, Stud, Threaded Rod, Cotter Pin, stop kontak screw, Rupa Fasteners & Spares, Yayasan Fasteners, jsb
Galunggung Steel:
Lumar Kondisi, Galvanized, Phosphetised, Cadium Plated
Nikel alloy:
Hastelloy, 904, titanium, duplex Galunggung 2205, duplex Galunggung 2205 Code, duplex Galunggung 2304, duplex Galunggung 2507, Inconel 718, Inconel 751, Inconel X750, Inconel 722, Inconel MA 954, Monel 400, Monel 401, Monel 404, Monel 502 , Monel K500, Monel R405, nikel 201, nikel 205, nikel 211, nikel 220, nikel 230, nikel 233, nikel 270 jsb

Sarat jeung Kaayaan Quality kami

diréktif konci kami téh kapuasan customer lengkep.

Urang nyadiakeun konsumén urang jeung produk jeung jasa eta mastikeun ka sadaya sarat.
Urang ngamekarkeun tujuan kualitas dina tingkat luyu mun ensur pamadegan syarat anu efektif bisa kajawab ku bisnis urang.
Kami sapinuhna komitmen ka pamutahiran kontinyu salaku pendekatan strategis pikeun ngahontal tujuan kualitas ieu.
Kawijakan urang jeung tujuan kualitas pakait anu reviewed na komunkasi ka sadaya karyawan dina rutin.

Dina industri Raghuram Metal karyawan urang taat ka na nyumbang kana kekecapan Sistim kualitas urang di unggal aspék bisnis urang. komitmen urang jaminan nyadiakeun klien kami kalayan kualitas uncompromising sarta jasa. Ieu kahontal ngaliwatan pendekatan tim mana sagala anggota sadar tina tujuan parusahaan jeung dianggo dina disiplin sorangan nyieun hiji kontribusi éféktif.

Pikeun pariksa yén suplai dijieun pikeun klien kami pasti spésifikasi, tim kadali kualitas urang ngagabungkeun kaahlian teknis, pangaweruh standar industri jeung parabot inspeksi panganyarna na mesin papanggih kabeh syarat. perhatian husus keur modal pikeun kualitas luhur, kasabaran tur traceability.

program jaminan kualitas urang mertahankeun tingkat pangluhurna kualitas sarta aktip nyumbang nuju ngadegkeun tur achieving tujuan pausahaan. jalma kualitas, kualitas rékayasa jeung produk kualitas.

Di handap ieu mangrupakeun konci pikeun Raghuram Metal Industries terus tumuwuh.
komitmen urang jaminan nyadiakeun nasabah kalawan kualitas uncompromising, layanan responsif, bedah kalapa na on pangiriman waktos. Ieu kahontal ngaliwatan pendekatan tim mana sagala anggota sadar tina tujuan parusahaan jeung dianggo dina murid sorangan nyieun hiji kontribusi éféktif.

Sistem jaminan kualitas anu dipandu ku prinsip nu ngarojong budaya kerja unik urang nu incorporates hormat, manajemén diri, komunikasi kabuka sarta kreativitas.

prinsip ieu:

Urang narékahan pikeun jadi pangalusna di industri urang.
Urang ngeunaan miara konsumén urang, suppliers tur mitra urang.
Urang ngalakukeun pangalusna kami mutlak pikeun ngahargaan commitments urang.
Urang narékahan pikeun salawasna meta kalawan integritas jeung fairness.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!