Winrock

alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » alloy625 bolts screw w.nr 2.4856

No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

fasteners inconel 625


kakuatan tinggi, fabricability unggulan
stop kontak screw, hex baud, rod thread, nut hex, washer, jsb
pabrik
kalungguhan waktos pondok

Galunggung 625 boga tingkat luhur umuran jeung crevice lalawanan korosi mun klorida média kacemar, kayaning cai laut,

Uyah nétral jeung brines. Galunggung 625 dipaké dina ngolah kimia, aerospace jeung rékayasa laut minyak & gas, polusi

alat-alat kontrol jeung réaktor nuklir.

Inconel 625 Spesifikasi


UNSW.Nr
N066252.4856

komposisi Inconel 625 Kimia


kelas

%

NiCrMoNbFeAlTiCMnSiCoPS
625minBal.2083.15
Max23104.1550.40.40.10.50.510.0150.015

Sipat Inconel 625 Mechanical: (nilai minimum dina 20 ° C)


Kakuatan Tensile

σb / MPa

ngahasilkeun Kakuatan

σp0.2 / MPa

Elongation

σ5 /%

76034530

Naon karakteristik Inconel 625?

kakuatan ngabdi-beubeulahan tinggi
Oksidasi tahan ka 1800 ° F
Seawater umuran jeung crevice tahan korosi
Salawasna klorida cracking ion stress korosi
Non-magnét

Dina aplikasi naon ieu Inconel 625 dipaké?

Sistem ducting Pesawat
Aerospace
Sistem engine knalpot jet
Sistem dorong-reverser Engine
alat-alat seawater husus
alat-alat proses kimiawi

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: 625 inconel
Baku: ISO
baku: ASTM
perlakuan beungeut: lemes jeung caang
Dimensi: nurutkeun gambar
waktos pangiriman: 5-20 poé
bungkusan: baku pakét seaworthy


, , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!