Winrock

alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » alloy718 / 2.4668 rod thread, bolts stud fastener din975 / din976

No.104-alloy718 2.4668 rod thread, bolts stud fastener DIN975 DIN976

spésifikasi


1.alloy fastener inconel bolts 718
kualitas 2.guaranted
harga 3.competitive
pangiriman 4.prompty
5.Certificate: ISO 9001: 2008

1. jéntré produk

Galunggung Fastener Inconel 718 Bolts

Ukuran 1.1

Sagi genep sirah baud: M4-M100, 10 # -4 ''

1.2 Panjang

Sagi genep sirah baud: 6mm-500mm

1.3 bijil

ISO 9001: Akte 2008, sertipikat en 10204 3.1

1.4 Standar

DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb

1.5 Bahan

(1) baja Karbon: GB700-88, Q195, Q235, Q275 jsb

(2) steel baja: 17-4PH, 321, 904L, A-286 jsb

(3) duplex stainless steel: duplex 2205, 2507, Zeron 100 jsb

(4) Galunggung baja: nikel alloy 20

Monel 400, K-500

Zirconium 702, 705

Nimonic 75, 80A, 90

Titanium kelas 2, 5 kelas

Inconel 600, 601, 625, 718, X-750

Hastelloy B-2, B-3, C-22, C-276, X

Incoloy 800, 800H, 800HT, 825, 925

1.6 Surface pagawean

Zn-plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, kromat, Polandia, Eletro Lukisan, Chrome plated jsb

perlakuan 1.7 Panas

Annealing, Normalizing, Tempering, Quenching, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving

1.8 Kauntungan

(1) kualitas guaranted

(2) harga kalapa

(3) promptly pangiriman

(4) pangalaman euyeub

(5) jasa unggulan

(6) reputasi alus

2. bahan Perkenalan


Inconel 718 mangrupakeun alloy nikel-kromium-molybdenum dirancang nolak rupa-rupa lingkungan parah corrosive, umuran jeung crevice korosi.

2.1 The ciri tina Inconel 718:

Sifat mékanis nu alus - tensile, kacapean sarta ngabdi-beubeulahan
Ngahasilkeun kakuatan tensile, ngabdi, sarta beubeulahan sipat kakuatan anu exceedingly tinggi
Kacida tahan ka klorida jeung stress sulfida korosi cracking
Tahan ka korosi cai jeung klorida ion cracking stress korosi
suhu luhur tahan
Umur-hardenable kalawan sipat unik tina respon sepuh slow nu idin pemanasan sarta cooling salila annealing tanpa bahaya cracking.
Alus las ciri, tahan masangkeun umur weld cracking

2.2 The aplikasi tina Inconel 718:

processing kimiawi
Aerospace
rokét bahan bakar komponen motor cair
alat-alat polusi-control
réaktor nuklir
tanghi gudang Cryogenic
Valves, fasteners, cinyusu, mandrels, hangers tubing
Ogé sirah parantosan peralatan sarta niup kaluar preventers (BOP urang)
bagian mesin turbin Gas

Komposisi kimia,%


NiFeCrCuMoNb + TaCMn
50.0-55.0sesa17.0-21.00.3max2.8-3.34.75-5.50.08max0.35max
PSSiTiAlCoB
0.015max0.015max0.35max0.65-1.150.2-0.81.0max0.006max

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: QFC, HPF
Panjang: 6mm-500mm
Sertipikat: ISO 9001: 2008
Ukuran: M4-M100,10 # -4 ''
Inspeksi: en 10204 3.1 ceritificate
Grade: 4.8-12.9,A2-70,A4-80 etc.
Bahan: stainless steel, baja alloy jsb
Baku: DIN 931, DIN 933, DIN 975 jsb
Aplikasi: kapal, kakuatan, industri kimia, mobil jeung sajabana
Kategori: sagi genep sirah baud, rod thread, stud baud, U-bentuk baud jsb
Jenis: sirah sagi genep, sirah datar, babak hea


, , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!