Winrock

bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

imah » produk » bolts jangkar kalawan kacang, fasteners husus di super 2507 duplex

bolts No.78 jangkar kalawan kacang, fasteners spésifik dina Super duplex 2507

Ukuran produk jeung bahan bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

material


Monel, Incone, Hastelloy, 1.4529, AL6XN, 254SMO, duplex jeung Super duplex

304 304L 347 316 316L 1.4404 321 1.4541

316Ti 1.4571 S31635 317L 1.4438

254SMO 1.4547 UNS S31254 F44 654SMO 1.4652 S32654

AL6XN UNS N08367 310S 1.4841 309S 2205 S31803 F51 A182 1.4462

duplex 2507 S327501.4410 F53 S32760

Monel400 UNS N044002.4360 Alloy400 Monelk500 AlloyK500 UNS N05500 2.4375

Alloy59 UNS N06059 2.4605

Inconel718 UNS N07718 2.4668 GH169 GH4169 724L 725LN 309S 1.4833 Hastelloy C276

UNS N10276 2.4819 NS333 2.4602

UNS N06022 Hastelloy B2 C22 Hastelloy C4 UNS N06455 2.4610

GH2132 A286 316Ti Inconel625 Alloy59

Inconel600 Inconel925 Inconel825 UNS N08825 Alloy825 2.4858

GH3030 Alloy20 SUS347 17-4PH Alloy800

Produk urang


Hex Bolts kacangan washers U baud, Sajajar Key, Flange, bolts stud, socke screws sirah, screws sirah datar, screws stop kontak countersunk, screws sirah slotted, rod threaded, anchors kimia, screws set tina titik anjing, titik datar, sarta non baku sejenna prosés bagian lamun kalawan gambar.

Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Jumlah modél: OEM, OEM
Brand Nami: HPF.QFC
Bahan: 2507
m10 jangkar baud: baud sareng nut jangjang
m16 jangkar baud: jangkar baud m48
Beurat Kawajiban jangkar Fastener baud: jangkar kimiawi baud sareng kualitas luhur
anchors dipencet kaki baud: leungeun baju Anchors ékspansi baud 1 / 4-3 / 4 Produk of Thailand
Jangkar BOLTS AND jangkar rod: Quality High torsi dikawasa ékspansi jangkar Bolts / ngaganjel jangkar
Cina Fasteners jangkar bolts: Hot diobral finish panas dip galvanized


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!