Winrock

aplikasi

imah » aplikasi

Pasar dilayanan:


Petro-Kimia
Minyak & Gas
Generasi kakuatan
nuklir
énergi angin
Téknik Samudra
Téknik beurat
Subway Téknik
Téknik lingkungan

Alat-alat mana produk winrock urang anu dipaké:


klep
kompa
tekanan Béjana
turbin
kapal
Bolier
jambatan
panas Exchanger
Equipment Subsea
Wellhead Equipment
Equipment pertambangan
mesin listrik
réaktor nuklir
pipa

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!