Winrock

astm a453 gr.660a / b a286, ANSI / asme b18.2.1, din933, din931 hex baud

imah » Screws Fastener » astm a453 gr.660a / b a286, ANSI / asme b18.2.1, din933, din931 hex baud

No.51-Full threaded hex baud, nut, washers. A193 GR B8C, B8T, B8M

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Baku: ANSI / ASME / DIN
Ngaran produk: ASTM A453 Gr.660A / B A286, ANSI / ASME B18.2.1, DIN933, DIN931 HEX baud
Bahan: Galunggung A-286 GRADE660A / B
Size:M6-100, 1/4"-4"
Kelas: ASTM A453 GR.660

rinci bahan:

komposisi kimia:

%

Ni

Cr

Mo

B

Mn

Si

P

C

Al

Ti

V

S

Fe

min

24

13.5

1.0

0.001

1.75

0.10

kasaimbangan

Max

27

16

1.5

0.01

2.0

1.0

0.03

0.08

0.40

2.35

0.50

0.02

Pasipatan fisik:

dénsitas

7.93 g / cm3

rentang lebur

1364-1424 ℃

Incoloy A-286 Galunggung Sifat mékanis minimum dina suhu kamar:

kaayaan Galunggung

kakuatan Tensile rm N / mm²

Ngahasilkeun kakuatan Sunda P0. 2N / mm²

Elongation A 5%

Brinell karasa HB

286

610

270

30

≤321

aplikasi:
Pikeun 700 ː C dina plat turbin, awak ring, stamping bagian las, bahan bagian fastening. Loba dipaké di pabrik mesin pesawat sareng komponenana turbin gas industri, kayaning wilah turbin, afterburner, jsb, dina mesin mobil ogé loba dipaké.

Bungkusan na pengiriman barang
bungkusan ékspor baku
Dipak dina kotak, tuluy dimuat dina kartun, teras dimuat dina baki a
Atawa dumasar kana kabutuhan customer.
Pausahaan ieu lokasina di:
Jiangsu pengiriman barang,
Ngeunaan 20-40 poé sanggeus konfirmasi urutan ...

Service urang:
Kamekaran produk
Kami alus di brainstorm on ngembangkeun produk tina peta jalan atawa gagasan keur produk ahir. Aya hambalan 5 dieu: konsepsi, desain, analisis kapang, inspeksi produk di jéntré tur ngajalankeun ka pasar. Leuwih 10 taun pangalaman keur startups, éta bakal shorten siklus kahirupan ngembangkeun produk anjeun sarta pikeun ngahontal hiji solusi dioptimalkeun.
rarancang
Desain alus nyaeta bisnis alus. Desain kreatif dumasar kana data fisik jeung cnc / 3d percetakan sampel, pastikeun unggal produk ongkosna mahal tur meujeuhna. 5 insinyur desain produk pikeun ngalengkepan 2d na 3d desain produk keur pabrik jeung assembly, nu langkung efisiensi tur akurat via Solidworks, Pro-E jeung software CAD. Unggal design kedah janten optimum na pisan pas keur pangalaman pamaké.
Manufaktur OEM
Utamana husus dina produk rumah tangga jeung hardware industri, layanan manufaktur OEM bisa disadiakeun. Produk hardware diwangun ku 2 Bulan: fabrikasi logam jeung séng / alumunium paeh casting, 10 susunan pakakas casting paeh, 8 susunan pakakas fabrikasi logam, sarta 2 sét mesin motong laser di pabrik. Sajaba ti éta, kontrol kualitas anu panggung pangpentingna dina produksi, jeung pamakéan fixture sarta parabot bantu lianna sangkan produk leuwih stabil, ngaronjatkeun produktivitas jeung ngurangan waragad produksi.
Manajemén ranté suplai
Dina jaman pabrik dunya, manajemén ranté suplai mangrupakeun lieur keur unggal customer. Loba teuing pilihan, kontrol kualitas béda, Anjeun kudu nyaring tur komunikasi hiji-hiji, waktu-consuming. Tapi sering ka tungtung, Anjeun teu bisa manggihan pabrik wareg tur hanjakalna, proyék geus lasut sareng anjeun atawa anjeun kudu nungkulan rupa-rupa defects produk. Kita Hayu ka dieu, Cina manajemén ranté suplai sustainable, ti tungtung nepi ka tungtung, mimitian nepi ka rengse.

, , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!