Winrock

astm a453 gr660 a286 1.4944 gh2132 1.4980 hex stop kontak baud

imah » Screws Fastener » astm a453 gr660 a286 1.4944 gh2132 1.4980 hex stop kontak baud

NO.112-17-4PH sagi genep stop kontak bolts screw 1.4568

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN949
bahan: GH1140
GH3030: GH3128

Waktos pangiriman :
ku kuantitas.

spésifikasi:
1.standard: DIN949
2.Material:GH1140/GH2132/GH3128/GH3044/GH4145/GH4146/GH4169
3.Small urutan nampa
4.Have di saham

bahan:
304 304L 347 316 316L 316Ti 317L 254SMO 654SMO AL6XN 310S 309S 2205 2507 321 S32760 Monel400 Monelk500 Inconel718 724L Hastelloy C276 C22 C4 GH2132 A286 A453 GR660 316Ti Inconel625 Alloy59 Inconel600 Inconel925 Inconel825 GH3030 Alloy20 347 17-4PH Alloy800
Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

Range produk:
Baud, nut, washer, rod thread, buleud bar, rivets na fasteners lianna jeung produk stainless steel.

Feature kami:
1.Fast Taliwang
jualan 2.Factory
3.small urutan katampa (potongan 50)
4.mill test certifecate bisa disadiakeun
Ukuran métrik: M6 mun M100
Ukuran inci: 1 / 4 "pikeun 2 1 / 2
Nut: M3-M64 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-3000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

Urang ngahasilkeun screws, bolts stud na kacangan ASTM A453 GR 660, Galunggung 286, 1.4980 material.It mangrupakeun présipitasi hardening panas baja tahan, dianjurkeun bisi lalawanan mékanis tinggi na lalawanan korosi nepi ka 700 ° C. Ieu cocog jeung dipaké di jet mesin, PLTMH, gears, paddles, kacang, bolts, washers spring jeung alat nu sejen nu merlukeun lalawanan hawa tinggi.
Résistansi korosi of ASTM A453 GR 660 - ASTM A286 GR 660 téh alus teuing nepi ka 700 ° C. Résistansi oksidasi téh alus nepi ka 800 ° C dina ayeuna "dina urutan" kondisi na nepi ka 980 ° C di fitful "dina urutan" kaayaan.

ASTM A453 GR 660 - ASTM A286 GR 660 bisa kajaga arc dilas atawa busur dilas di atmosfir mulya. Kami ngarékoméndasikeun leyur kaayaan teu yuswa. Operasi leyur nepi ka 980 ° C langgeng 1 jam na cooling gancang (ku hawa atawa ku cai). Présipitasi sepuh di 720 ° C jam 16 langgeng. Forging gap 1150 ° C nepi ka 1050 ° C Ngahindarkeun turun 930 ° C. Résistansi warping leuwih luhur batan nu steels salah austenitic.

Sejenna Company

bengkel Tembongkeun

FAQ
1.You mangrupakeun hiji parusahaan atawa dagang parusahaan manufaktur?
--- Simkuring husus di fasteners manufaktur sarta kami boga 15 taun exporting pangalaman. Sarta harga kami geus lumrah.
2.What cutatan anjeun nawiskeun?
--- FOB, CIF sarta cara batur nurutkeun kaperluan Anjeun.
3.How mayar?
--- Sakabéh jinis pamayaran kami kabéh nampa ti anjeun
4.How angkutan?
--- Laut angkutan barang, Air angkutan barang sarta batur nganyatakeun cara Pangiriman pikeun anjeun.
5.Can I mesen daptar leutik?
--- Tangtu, Anjeun tiasa.
6.Can kami nyitak logo urang sorangan?
--- Sumuhun, urang bisa nyitak logo pikeun anjeun.
7.What mangrupa kualitas produk Anjeun ngajamin?
--- Simkuring geus kaliwat ISO9001: System Management 2008 Quality sertifikasi, sertifikasi System Management CQM Quality jeung sertifikasi System Management Quality IQNet, Lamun kualitas nu teu atos standar, Anjeun bisa tukeur barang haratis.
8.Do anjeun boga jasa saatos-jualan?
--- Pasti, anjeun tiasa ngahubungan kami iraha wae.

, , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!