Winrock

astm a453 gr660 a286 1.4944 gh2132 1.4980 nut kuadrat

imah » Screws Fastener » astm a453 gr660 a286 1.4944 gh2132 1.4980 nut kuadrat

No.34-borongan Harga nut kabayang pasagi stainless steel

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: DIN949
bahan: GH1140
GH3030: GH3128

spésifikasi:
1.standard: DIN949
2.Material:GH1140/GH2132/GH3128/GH3044/GH4145/GH4146/GH4169
3.Small urutan nampa
4.Have di saham

bahan:
304 304L 347 316 316L 316Ti 317L 254SMO 654SMO AL6XN 310S 309S 2205 2507 321 S32760 Monel400 Monelk500 Inconel718 724L Hastelloy C276 C22 C4 GH2132 A286 A453 GR660 316Ti Inconel625 Alloy59 Inconel600 Inconel925 Inconel825 GH3030 Alloy20 347 17-4PH Alloy800
Standar: GB, ANSI / AMSE, DIN, JIS jeung BS, uni jsb

Range produk:
Baud, nut, washer, rod thread, buleud bar, rivets na fasteners lianna jeung produk stainless steel.

Feature kami:
1.Fast Taliwang
jualan 2.Factory
3.small urutan katampa (potongan 50)
4.mill test certifecate bisa disadiakeun
Ukuran métrik: M6 mun M100
Ukuran inci: 1 / 4 "pikeun 2 1 / 2
Nut: M3-M64 (héksagonal, flange)
Threaded Rod: 4-3000mm (sadayana thread, ganda tungtung thread)

Urang ngahasilkeun screws, bolts stud na kacangan ASTM A453 GR660 A286 1.4944 GH2132 1.4980 Square Nutmaterial.It mangrupakeun présipitasi hardening panas baja tahan, dianjurkeun bisi lalawanan mékanis tinggi na lalawanan korosi nepi ka 700 ° C. Ieu cocog jeung dipaké di jet mesin, PLTMH, gears, paddles, kacang, bolts, washers spring jeung alat nu sejen nu merlukeun lalawanan hawa tinggi.
Résistansi korosi of ASTM A453 GR660 A286 1.4944 GH2132 1.4980 Square Nut téh alus teuing nepi ka 700 ° C. Résistansi oksidasi téh alus nepi ka 800 ° C dina ayeuna "dina urutan" kondisi na nepi ka 980 ° C di fitful "dina urutan" kaayaan.
ASTM A453 GR660 A286 1.4944 GH2132 1.4980 Square Nut bisa kajaga arc dilas atawa busur dilas di atmosfir mulya. Kami ngarékoméndasikeun leyur kaayaan teu yuswa. Operasi leyur nepi ka 980 ° C langgeng 1 jam na cooling gancang (ku hawa atawa ku cai). Présipitasi sepuh di 720 ° C jam 16 langgeng. Forging gap 1150 ° C nepi ka 1050 ° C Ngahindarkeun turun 930 ° C. Résistansi warping leuwih luhur batan nu steels salah austenitic.

Kaunggulan / Fitur:
1. bahan:
parusahaan urang geus dibeuli baja ti sababaraha grup baja badag, kayaning Hangzhou Steel Mill, Shanghai Basan Steel Mill, Beijing Shrugging Steel Mill anu baja mibanda pasipatan mékanis alus sarta kuatna komponén kimiawi. eta tetep baud ka jadi kakuatan tinggi
2. rancang prosesi
Kahiji, urang kudu sorangan-precision High puseur Digital Machining kami pikeun pembuatan kapang dina Wagub kapang husus, kapang unggulan ngadamel produk penampilan geulis tur ukuranana na akurat.
kadua, urang ngadopsi blasting prosesi, nyoplokkeun permukaan Oksidasi, sangkan beungeut janten caang jeung beresih jeung seragam sarta éndah.
Katilu, dina perlakuan panas: Urang nganggo hawu dikawasa-atmosfir perlakuan panas otomatis, urang ogé kudu opat sabuk bolong nepikeun electric, Dupi nungkulan produk di ukuran béda ngajaga beungeut non-oksidasi
3. Control kualitas:
Kadali kualitas mastikeun dipigawé ti meuli bahan baku di gudang pikeun prosesi machining béda jeung ka packing final. Simkuring gaduh Magnetic Bubuk detektor, Bahan Tés Mesin, Metallographic mikroskop, instrumen nguji misalna, produk garansi kualitasna alus sarta penampilan geulis.
4. Kamampuh produksi
bolts tunggal, unggal bulan bisa ngahasilkeun 5000 ton.

Bungkusan & pengiriman barang:

Layanan kami:
conto
Fee sampel: negotiate
Sampel: Sadia pikeun meunteun saméméh urutan tempat.
Time sampel: Ngeunaan 20 Days
Kumaha Ka urutan
1. Urang peryogi kauninga ukuran, kuantitas jeung sajabana.
2. Ngabahas sagala rinci sareng anjeun tur jieun sampel lamun diperlukeun.
3. Mimitian produksi masal sanggeus meunang bayaran anjeun (deposit).
4. Kirim surélék barang ka anjeun.
5. Nampi barang di sisi anjeun.

FAQ:
1 Q :. Dupi anjeun tiasa ngirim kuring katalog anjeun sarta daftar harga?
A: Salaku urang kudu leuwih ti rébuan produk, éta téh bener teuas teuing ngirim sakabéh katalog na daftar harga pikeun anjeun. Mangga ngawartosan urang gaya Anjeun kabetot, urang bisa nawarkeun pricelist keur rujukan anjeun.
2. Q: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?
A: 100 inspeksi% salila produksi. produk urang nu Certified kana standar kualitas internasional ISO9001, TS16949.
3. Q: bahan Naon produk tiasa nyadiakeun?
A: Karbon Steel, Galunggung Steel, steel Steel, Kuningan, Tambaga atanapi nurutkeun sarat Anjeun.
4. Q: Naon jaman pangiriman?
A: Kanggo produk di stock, urang tiasa ngilikan eta dina 7 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Pikeun urutan custom, dina 24 ton, waktos produksi nyaeta 20-35 poé sanggeus dikonfirmasi unggal rinci.
5. Q: Naon packing anjeun?
A: packing Normal kami geus bulking di Cartons, 25kgs / karton, 36cartons / Usuk. Urang ogé bisa pak produk nurutkeun sarat Anjeun.
6. Q: Naon ngeunaan nanaon?
A: Urang nu yakin pisan di produk urang, jeung pek we aranjeunna kacida alusna pikeun mastikeun barang dina panangtayungan ogé.
Ulah aya gangguan ngeunaan masalah naon kualitas saterusna, urang nyarankeun Anjeun pariksa barang sakali anjeun nampi aranjeunna. Lamun aya naon wae angkutan ruksak atawa kualitas masalah, ulah poho mawa gambar jéntré tur ngahubungan kami pas mungkin, urang bakal leres nanganan ka pastikeun leungitna anjeun pikeun ngurangan kana pangleutikna.

, ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!