Winrock

b8t a193 b8t stop kontak taktak screw u baud m14 bolts tensile tinggi

imah » Screws Fastener » b8t a193 b8t stop kontak taktak screw u baud m14 bolts tensile tinggi

No.17-U bolts A182 F55 en 1.4501

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: DIN ASME GB JIS
Bahan: 904L UNS N08904 DIN1.4539 Z2NCDU
tipe sirah: sirah hex, buleud sirah, sirah kuadrat, sirah stop kontak
Dina stock: 904l kacangan ti M6 mun M20
Warna: bodas
Panjangna: ti 8mm mun 3meter

spésifikasi:
90324L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,
Duplex baja 2205 steel, stainless steel duplex
B8T A193 B8T stop kontak taktak screw u baud M14 bolts tensile tinggi

Inpormasi umum:

ukuranMétrik diaméterna M5 mun M100 inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3"
material316L 904L 317L 254SMO 654SMO AL6XN 1.4529 AISI310S S32760 Nickle alloy tambaga,

Duplex 2205 stainless steel, duplex 2507 stainless steel,

Hastelloy C276, hastelloy C4, Hastelloy C4, Hastelloy C22. Hastelloy B3,

SUS321, Monelk500, Monel400, 724L, Inconel718, Inconel625, Inconel600,

Incoloy825, 309S, Inconel601, A286, Alloy59, 316Ti, SUS347,17-4PH.Nickle201 ... Ect.

rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, rod las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF
MOQ100pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampel sampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L nut M6 mun M20, duplex nut baja hex steel M6 mun M20

316L hex baud M6 mun M30. 316L nut hex baud M6 mun M30

beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji - ngeureunkeun purchasing, urang bisa rancang fasteners.
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranL / CT / T Western Union
rinci packingKarton kotak 200x100x200, Usuk 900X500X400

Kami kokotéténgan kana sakumaha salah sahiji utama ngajalin Karbon Steel Fastener eksportir ti Cina. Pamakéan bahan baku kualitas optimum dina manufaktur tina Karbon Steel Fastener ensures durability tinggi, kakuatan tensile na resistivity kondisi ngarugikeun. Leuwih ti éta, urang nyadiakeun Low Karbon Steel Fastener ogé High Karbon Steel Fastener dina ukuran variatif, dimensi na coatings kawas Lumar Kondisi, Galvanized, Phosphetised, Cadium Plated, Hot Deep Galvanized, Bloodied, nikel Chrome Plated, jsb

Fitur Fastener Produk:
Sadia dina ngaropéa ukuran sarta Spesifikasi
Conforming DIN, ASTM, BS na sagala Standards Internasional
Sadia dina métrik ukuran sarta spésifikasi ukuranana inci
ASTM spésifikasi - A193 B8, B8M, B6, B7, B16, B8T, B8C, A194 GR3, GR4, GR7, G8, 8M, 8C, 8T, ASTM A325, A490, A320 GR L7, A325M, A490M;
Steel Steel Fasteners: 201 (1% nikel), 202 (4% nikel), 304, 304L, 304H, 316, 316L, 310S, 321, 347, 317L, 410, 420, 904L, duplex 2205, Super duplex 2507, S32760 .
Nikel Galunggung Fasteners: Monel 400, Monel K-500, Hastelloy C-276, C-22.C-4, Inconel Galunggung 600, Inconel 625, Inconel 718, Inconel / Incoloy 800, Incoloy 825, Incoloy925
Sasmita lianna: Tambaga, Kuningan, Aluminium, titanium, Nichrome, Al.Bronze, Phosphorous Perunggu, jsb
Jenis Sadia: Hot ngajalin, Tiis ngajalin jeung fasteners machined.
Finish: Userboxtop finish, Hideung Oksida, Galvanized, Hot Deep Galvanized, Cadmium Plating, nikel Plated, Chrome Plated, Teflon, Bubuk jeung saterusna

, , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!