Winrock

babak nut weld m12 kualitas karbon baja pangalusna

imah » Screws Fastener » babak nut weld m12 kualitas karbon baja pangalusna

No.59-Incoloy 925 baud washers mété, alloy825925 fastener

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Model Jumlah: ch buleud nut-126
Baku: Din, DIN, ISO, ANSI, ASME, BS, AS, JIS sarta non-standar
Sertipikat: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Ngaran produk: baja karbon babak nut weld m12
Service sadia: OEM & ODM
Ukuran: ISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
istilah pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, jsb
waktos pangiriman: poé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
Kelas: 4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna

standarISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
kelas4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
ukuranNgaropéa jasa OEM nurutkeun gambar atawa sampel
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Treatment permukaan1. Steel steel: Userboxtop, polishing, passivation, sandblasting, brushed atawa ukiran cnc
2. Baja: Séng plating, plating nickle, Chrome plating, oksida hideung, carburized, perlakuan panas
3. Aluminium: Userboxtop, warna anodize, anodize sandblasted
4. Kuningan: Userboxtop, nickle plating, Chrome plating, plating pérak, plating emas
5. Palastik: Userboxtop, lukisan.
contoSampel nya haratis, lamun urang boga parabot sadia
tanaga ahliKami profési di produk fastener leuwih ti 10 taun
palayananSagala jasa / kualitas High jasa
pak-pakanBulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
watesan pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, jsb
Prosés pembuatanPos / washer-assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
Waktos pangirimanpoé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
pakakastest karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality

Naha milih kami
Orde Anjeun
waktos pangiriman pas waktuna:
• Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun waktu pangiriman pas waktuna anjeun.
• Produksi / inspeksi laporan saméméh urutan Anjeun dipak.
• pengiriman barang bewara / asuransi ka anjeun pas urutan anjeun shipped.
Saatos jasa jualan:
• Kami hormat feed anjeun deui sanggeus nampa barang.
• Urang mantuan ngajawab masalah sateuacan na sanggeus jualan.
jualan profésional:
• Simkuring bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami, mastikeun rusuh tawaran kalapa.
• Simkuring cooperate kalawan customer mun nawar tenders. Nyadiakeun sagala docuements necessory.
• Kami anu hiji tim jualan, jeung sagala rojongan techinical ti tim insinyur.

rinci urus
(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

pabrik urang jeung alat:

kauntungan urang
10 taun pangalaman dina fasteners alloy husus
Kalawan leuwih 10 taun pangalaman specializing di fasteners alloy. Salaku produsén alloy teknologi tinggi, urang bisa ngahasilkeun bolts, kacang, studs / rod threaded, screws nurutkeun ASME / ASTM / DIN baku sarta spésifikasi. Simkuring boga rupa béda tina standar & non-standar fasteners dijieun tina Hastelloy Galunggung, Monel Galunggung, nikel Galunggung, Inconel Galunggung, Incoloy Galunggung, présipitasi Hardenging Steel, Galunggung Anti korosi, duplex steel Steel, Superalloy, Precision Galunggung, Austenitic steel Steel.
Bisa fokus, janten profésional
HDF percaya "Focus & Profesional" na sok committed mun nyadiakeun konsumén jeung produk mumpuni sarta layanan considerate papanggih requests maranéhanana. Dumasar gagasan ieu, HDF tumuwuh kaluar ti pabrik leutik ka parusahaan International anu sells ka konsumén béda ti Asia, Timur Tengah, Eropa, jeung Amérika Kidul jsb, ku leuwih ti 6 juta elehan AS dollar per taun.
manajemén dewasa
HDF geus peralatan tur tim manajemen-kelas munggaran maju. Dina leuwih ti 10 taun pangalaman produksi, urang kudu Sistim dewasa produksi pikeun fasteners alloy, pangiriman gancang, kontrol kualitas alus, pangalaman ngahasilkeun euyeub, sarta mitra bahan alus pikeun nuju ka hiji harga kalapa jeung kualitas ensurance stabil.

packing na pengiriman barang kami

FAQ:
Q: Mana jalan mayar disadiakeun?
A: T / T, PayPal, Cash.
Q: Dupi anjeun ulah ngaropéa rarancang jeung ukuranana?
A: Pasti. Urang husus di ODM & OEM. Mangga nyadiakeun gambar atawa sampel
Q: Dupi abdi gaduh sababaraha sampel?
A: Sumuhun, sampel anu avaiable. Contact us ayeuna, mangga.
Q: Sabaraha lami nya produksi waktos kalungguhan anjeun?
A: Barang bakal rengse dina 20-30 poé sanggeus sampel dikonfirmasi. Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.
Q: Naon Anjeun MOQ?
A: MOQ kami téh 1-1000 PCS.
Q: Kumaha sanggeus layanan jualan anjeun?
A: Anjeun tiasa ngahontal jualan urang kapan. Simkuring do utmost pikeun ngajawab masalah. Samentara éta, komentar anjeun sarta eupan balik téh penting pikeun kami;
Q: Dupi éta mungkin uninga kumaha produk abdi bade di tanpa ngadatangan parusahaan anjeun?
A: Kami baris nawarkeun jadwal produksi rinci jeung ngirim Anjeun gambar digital nu nunjukkeun kamajuan machining jeung produk.
Q: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas nu?
A: Urang boga departemén QC (IPQC ngadalikeun kualitas ti begining produksi jeung prestasi barang.
Q: Naon rupa gawé rentang machining tina mesin anjeun sarta kasabaran?
A: Biasana Mesin urang digawé rentang machining ti 1-55MM, kasabaran teh bisa nohonan ± 0.01MM.
Q Naon rupa bahan bisa Anjeun machining.
A: Biasana machining bahan tina steel baja, baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Galunggung Aluminium, Galunggung baja, POM, nilon jeung saterusna.
Q Naon perlakuan beungeut anjeun?
A: Urang bisa nawiskeun séng plating (séng konéng, séng bodas, hideung séng plating) plating nikel, plating Chrome, plating pérak, emas plating .black oksida, anodizing (sakabeh jenis kelir) ....

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!