Winrock

kualitas pangalusna cnc ngarobah nut baja babak steel

imah » Screws Fastener » kualitas pangalusna cnc ngarobah nut baja babak steel

No.2-Adat fastener M20 17-4PH flange nut, suhu luhur alloy 630

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Model Jumlah: ch buleud nut-126
Baku: Din, DIN, ISO, ANSI, ASME, BS, AS, JIS sarta non-standar
Sertipikat: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Ngaran produk: cnc ngarobah nut baja babak steel
Service sadia: OEM & ODM
Ukuran: ISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
istilah pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T, jsb
waktos pangiriman: poé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
Kelas: 4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna

Jeung taun pangalaman, urang mawa mudik rupa-rupa Quality Best Cnc Ngaktipkeun Babak steel Steel Nut. Bolts nu ditawarkeun nu dijieun ngamangpaatkeun industri kualitas pangalusna steel Steel Square Nut. Tim kami tina Controllers kualitas ngical paralatan 'konduktor runtuyan tés kualitas pikeun pariksa defects mungkin. Dina Ngepaskeun kalawan kualitas baku internasional, urang nyadiakeun produk urang dina sagala rupa spésifikasi na Bulan harga.

standarISO, JIS, GB, ANSI, BSW, DIN atanapi non baku sakumaha ngaropea
kelas4.8,6.8,8.8,12.9, jsb
ukuranNgaropéa jasa OEM nurutkeun gambar atawa sampel
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Treatment permukaan1. Steel steel: Userboxtop, polishing, passivation, sandblasting, brushed atawa ukiran cnc
2. Baja: Séng plating, plating nickle, Chrome plating, oksida hideung, carburized, perlakuan panas
3. Aluminium: Userboxtop, warna anodize, anodize sandblasted
4. Kuningan: Userboxtop, nickle plating, Chrome plating, plating pérak, plating emas
5. Palastik: Userboxtop, lukisan.
contoSampel nya haratis, lamun urang boga parabot sadia
tanaga ahliKami profési di produk fastener leuwih ti 10 taun
palayananSagala jasa / kualitas High jasa
pak-pakanBulk dina cartons (25kg Max.) + Usuk kai atawa nurutkeun customer paménta husus
watesan pamayaranL / C, D / A, D / P, T / T, jsb
Prosés pembuatanPos / washer-assembly / Threading / sekundér mesin / panas treatment / plating / Anti slipping / baking / QA / Paket / pengiriman barang
Waktos pangirimanpoé sakumaha biasa, Bakal dumasar kana urutan lengkep
pakakastest karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:Asup kadali kualitas → Prosés Quality Control → Quality Final Control → Pra-kiriman Control Quality

Orde Anjeun
waktos pangiriman pas waktuna:
• Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun waktu pangiriman pas waktuna anjeun.
• Produksi / inspeksi laporan saméméh urutan Anjeun dipak.
• pengiriman barang bewara / asuransi ka anjeun pas urutan anjeun shipped.

Saatos jasa jualan:
• Kami hormat feed anjeun deui sanggeus nampa barang.
• Urang mantuan ngajawab masalah sateuacan na sanggeus jualan.

jualan profésional:
• Simkuring bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami, mastikeun rusuh tawaran kalapa.
• Simkuring cooperate kalawan customer mun nawar tenders. Nyadiakeun sagala docuements necessory.
• Kami anu hiji tim jualan, jeung sagala rojongan techinical ti tim insinyur.

Rincian urus:
(1) Kotamadya Sukabumi pikeun Teu beurat téh via DHL, TNT, UPS, atawa Fedex jsb, beurat beurat jeung ukuran badag anu Liwat Sea, OR nurutkeun syarat Anjeun.
(2) Urang suplai baku atanapi fasteners non baku dina badag ukuran sarta kuantitas pak, kami geus terus ngaronjatkeun salaku urang narékahan pikeun jadi salah sahiji suppliers fastener pangalusna.
(3) Kami pisan customer fokus, ku kituna layanan palanggan kami téh kadua pikeun ngaping, urang bakal balik kaluar jalan urang tetep konsumén urang bahagia jeung ngabantu aranjeunna sapanjang jalan di acara saperti teu mirip masalah bisa lumangsung.
(4) Urang nawiskeun salaku loba informasi-gancang dina produk urang, lamun kitu anjeun gaduh patarosan anjeun hoyong diwaler dina salah sahiji produk urang punten ulah ragu ngahubungan kami.

pabrik kami:
pabrik urang

Kami éksportir domestik sarta produsén leyuran duly annealed steel Steel Eyebolt. Urang nyadiakeun ieu dina variétas sarta ukuran tina diaméterna béda. Kami geus kaala technicians ngalaman mendesain bolts ieu migunakeun mékanisme husus na hi-tech. Ieu téh kacida ngaapresiasi pikeun durability maranéhanana, konsistensi jeung pas rata.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!