Winrock

pangalusna sirah qulity hex din933 titanium baud gr2 pikeun diobral

imah » Screws Fastener » pangalusna sirah qulity hex din933 titanium baud gr2 pikeun diobral

Pangalusna Qulity Hex Kepala DIN933 titanium baud Gr2 pikeun dijual

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: QX-TBN
Baku: DIN
Ngaran: Gr2 Hex Kepala titanium baud DIN933
Ngaran séjén: kualitas luhur gr5 panas diobral 12 din7983 titanium bolts
Aplikasi: The industri kimia, industri kapal, industri alat-alat olahraga
Eusi titanium: 99.6%
Teknis: polishing, anodizing, blackoxide
Ukuran: ngaropéa
Sertifikasi: SGS
Jenis: titanium Bolts jeung kacang

namiTitianium Bolts jeung kacang
kelasGR1, GR2, GR5
ukuranDIN933, DIN912, DIN6912, atawa ngaropéa anjeun
Surfacepolishing, anodizing, oxideor hideung warna plating
Fiturbeurat 1.light

2.acide sarta lalawanan alkali

3.anti-korosi

4.excellent kakuatan mechancial ect.

Applicaton1.Equipment:

asesoris, kapal terbang, kapal, bcycle, médis, ect.

2.Aerospace, industri, navigasi, tatangkalan kimiawi jeung saterusna.

Kauntungannana ngeunaan kami:

(1) Kami focussed on cék na verifications dina sakabéh hambalan anu diperlukeun pikeun ngahasilkeun produksi kalawan kualitas optimum.

(2) panetepan sarta kinerja panalungtikan & Development sarta kabeh ngarojong tur administrasi kagiatan urang téh aya dina System Quality urang.


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!