Winrock

mirah M5 hideung x 40mm 12.9 baja alloy hex screws sirah stop kontak cap baud

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » mirah M5 hideung x 40mm 12.9 baja alloy hex screws sirah stop kontak cap baud

mirah M5 hideung x 40mm 12.9 baja alloy hex screws sirah stop kontak cap baud

Ngeunaan pesenan

1.Small kuantitas jeung urutan dicampur anu ditarima.
2.Small oders na ordo sampel anu ogé tampi.
3.MOQ: Upami urang boga Item dina stock, urang moal menta eta.

Hatur nuhun pikeun ngaklik products.And urang lamun produk ieu teu bisa minuhan sarat anjeun atanapi lamun anjeun ngagaduhan pangabutuh lianna, mangga surélék urang atanapi ngan ngirimkeun rinci panalungtikan anjeun dina handap, Klik "ngirim" Ayeuna!

Main productsChina pabrik m20 bolts jangkar dimensi

Sagi genep sirah bolts, sagi genep stop kontak baud, sagi genep mété, washer Userboxtop, Spring washer, Kimia jangkar baud, anchors ngaganjel jsb, di handapeun standar DIN, JIS, GB, ANSI, kitu ogé fasteners nonstandard. Bolts ékspansi kalawan kacangan loyog jeung washers. Urang bisa ngahasilkeun barang kalawan standar béda kawas GB, DIN, ANSI, SM, JIS jeung ISO, sarta geus miboga reputasi alus ti India, UAE, Amérika, Jepang, Argentina jeung sajabana

material
karbon Steel
kelas
Kelas 4.8, kelas 6.8, kelas 8.8, kelas 10.9, kelas 12.9 ect
diaméterna
M6,M8,M12,M20,M30,M36 ect; M6-M36
ngabereskeun
Hideung oksida, Séng coated, HDG, ect
kaunggulan
Hiji-eureun balanja;
harga kalapa;
taun kaahlian 20 pikeun rojongan teknis;
pangiriman timely;
mere nyaho
Urang ngarojong bagian baku sarta ogé ngabagéakeun customized.Please ngawartosan spésifikasi pasti tina panalungtikan kayaning Bahan, Kelas, ukuran jeung sajabana
lamun éta produk husus sarta non-standar, mangga nyadiakeun gambar atanapi Poto atawa Sampel ka urang.

Naha Pilih Us

solutionsChina pabrik konstruktif m20 bolts jangkar dimensi
A kabeungharan kaahlian jeung pangalaman dina 20 taun nanggungkeun ka kantor asuransi kami nyadiakeun solusi paling berharga ka konsumén.
priceChina pabrik kalapa m20 jangkar bolts dimensionsChina pabrik m20 bolts jangkar dimensi
Dina prasarat of jaminan kualitas kami nyadiakeun harga langkung kalapa ti tingkat rata di pasar.
Hiji pabrik eureun shoppingChina m20 jangkar bolts dimensionsChina pabrik m20 bolts jangkar dimensi
Kami pabrik sarta ogé borongan, rupa-rupa hébat barang bisa papanggih jeung hiji eureun balanja tina customer, nyimpen waktos adi na ngurangan biaya greatly.
pabrik IntegrityChina m20 jangkar bolts dimensionsChina pabrik m20 bolts jangkar dimensi
Urang ngalakukeun bisnis dumasar kana integritas, anu manajemén iman alus nyaeta prinsip urang keur 20 taun, nyangka nyetél kerjasama istilah panjang kalayan unggal customer.

FAQ


Q1: Sabaraha lami urang tiasa meunangkeun petik sanggeus panalungtikan?
Umumna dina hiji poé berpungsi.
Q2: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
Umumna éta 3-10 poé lamun barang anu di stock. atawa éta 5-20 days.if barang henteu di stock, mangka numutkeun kuantitas.
Q3: Naha anjeun nyadiakeun sampel? éta bébas atawa tambahan? baku fastener m8 / m10 / m16 ékspansi jangkar bolts
Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas dina sababaraha tapi ulah mayar biaya angkutan barang.
Q4: Naon istilah anjeun pangiriman?
Simkuring nampi C & F, FOB, CIF, EXWetc. Anjeun tiasa milih hiji nu biaya nu pangmerenahna atanapi mujarab pikeun anjeun.
Q5: Kumaha pikeun mastikeun yén kualitas unggal prosés urang?
Kualitas anu garis kahirupan parusahaan urang, urang hoyong nyadiakeun kualitas pangalusna pikeun nasabah kami pikeun nerapkeun kerjasama istilah panjang pikeun win-win.
Q6: Kumaha pikeun mastikeun kasalametan transportasi jarak jauh?
packing istilah profésional anu tetep unggal paking aman.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Jumlah modél: DIN912
Baku: ISO
Warna: bodas, hideung ect.
Modus angkutan: nganyatakeun, ku laut, ku hawa atawa ku karéta
Sarat dagang: FOB, CNF, CIF ect.
Pangiriman Time: The panggancangna 3-5 poé
Diaméterna: M6-M36
perlakuan beungeut: Hideung oksida, HDP, Zn- Plated, ect.
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Bahan: baja Karbon, baja ect.
Ngaran produk: M5 hideung mirah x 40mm 12.9 Galunggung Steel Hex stop kontak Kepala Cap Screws baud
Panjang: 10mm-1000mm

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!