Winrock

mirah borongan titanium bagian alloy machining

imah » produk » mirah borongan titanium bagian alloy machining

Panjelasan Produk


pedaran produk tina bagian titanium alloy machining

ngaran tembagian titanium alloy machining
standarASTM B337, ASTM B348, ASTM B861, ASTM B862
Grade1Gr1, Gr2, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17
ukuranOD*Thk*L (10-114)*(0.4-10)*(100-15000)mm
Fiturbeurat lampu, resistivity korosi alus teuing, niatna panas-lalawanan, kakuatan tinggi.
pamariksaannguji ultrasonic, nguji Hydrostatic, nguji Flattening, inspeksi permukaan visual, inspeksi dimensi, tensile inspeksi sipat sarta Kimia Analisis elemen.

parameter produk


kelasKakuatan Tensile (mnt)Ngahasilkeun Kakuatan (mnt)Elongation (%)
ksiMpaksiMpa
G1352402013824
G2503454027520
G3654505538018
G513089512082810
G7503454027520
G9906207043815
G12704385034518
NCHFeOAlVPaMoNiTi
Gr10.030.080.0150.20.18/////Bal
Gr20.030.080.0150.30.25/////Bal
Gr30.050.080.0150.30.35/////Bal
Gr40.050.080.0150.50.4/////Bal
Gr70.030.080.0150.30.25//0.12-0.25//Bal
Gr90.030.080.0150.250.152.5-3.52.0-3.0///Bal
Gr120.030.080.0150.30.25///0.2-4.00.6-0

kadali kualitas

"Quality nyiptakeun mangsa hareup." Mangrupakeun Maxim populér di Howah Industri. Kualitas teh tekenan ti pisan awal ngadegkeun parusahaan. Howah Industri Ngaruwat kualitas sakumaha hirup tina purchasing bahan kana produk rengse kaluar ti pabrik. Pikeun garansi kualitas jeung kontrol ongkos, Howah Industri geus diwanohkeun canggih ngahasilkeun jeung alat uji coba successively ti Inggris, AS, Jerman, Swiss, Italia, Jepang, jsb parabot nguji Advanced geus disadiakeun jaminan reassuring pikeun nguji kinerja produk.

customer utama

produk Howah dijual di sakuliah nagara jeung diékspor ka Amérika Kalér, Eropa, Mexico, Brazil, Chili, Argentina, Australia, Indonesia, Malaysia, Singapura, Uni Émirat Arab, Arab Saudi, Aljazair, Nigeria, Afrika Kidul, Turki, nagara séjén .

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: titanium rod / bar
Aplikasi: Industrial
Diaméterna: 2-300mm
Bentuk: Babak
Panjangna: 50-6000mm
Téhnik: digulung
Kelas: Gr2 Gr5 Gr3 Gr7 Gr9
beurat: 4.51g / cm3
Ngaran produk: bagian titanium alloy machining
Ngaran séjén: bagian titanium alloy machining
MTC: sadia
Beungeut: digosok
Baku: ASTM B 348
Warna: warna logam
Bahan: Titaniumm Galunggung murni titanium
Sampel: sadia
Ukuran: diperlukeun
Kecap konci: bagian titanium alloy machining


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!