Winrock

china produsén fastener custom knurling kuningan screw

imah » Screws Fastener » china produsén fastener custom knurling kuningan screw

No.102-alloy625 bolts screw W.Nr 2.4856

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: ch-kuningan screw-005
Baku: ISO
Sertifikasi: ISO / TS16949: 2009
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Bahan: Kuningan, Aluminium, Steel, stainless steel, jsb.
Ukuran: M2-M36 atawa non-standar sakumaha pamundut & desain
perlakuan beungeut: Séng plating, Anodization, plating nikel, jsb.
Grade:4.8,6.8,8.8,10.9,12.9,A2-70,A4-80
Tolerances: ± 0.01mm
Packing: pakét ékspor Standar, karton, Kayu Usuk atawa salaku sarat
kadali kualitas: defects 0, 100% inspeksi saméméh packing
Service: Sadaya nu jasa / kualitas High jasa / Saatos jasa

Panjelasan Produk
Ngaran Produkcustom knurling kuningan screw
sertipikatISO / TS16949: 2009 / ROHS
Service sadiaOEM & ODM
Rincian bahankuningan, Karbon Steel, steel Steel, baja, aluminium, titanium, Tambaga, jsb
standarDIN, ISO, ANSI, ASME, BS, AS, JIS sarta non-standar
ukuranM2-M36 atawa non-standar sakumaha pamundut & desain
panjang10mm-150mm
kelas4.8,6.8,8.8,10.9,12.9,A2-70,A4-80
perlakuan permukaanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, kromat, Polandia, elektro Lukisan, Hideung Anodize, Userboxtop, Chrome plated, Hot Deep Galvanized, jsb
kadali kualitasdefects 0, 100% inspeksi saméméh packing
istilah pamayaran30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
mere nyahoMangga nyanggakeun nyaho ukuran, kuantitas, Bahan atanapi kelas, beungeut, Lamun husus jeung produk Non-baku, mangga nyadiakeun teken atawa Poto atawa Sampel ka kami
Kilang kitu urang:
Prosés Produksi:
Tim & Ku Palanggan
Services urang
Orde Anjeun
waktos pangiriman pas waktuna:
• Kami nempatkeun urutan anjeun kana jadwal produksi urang, mastikeun waktu pangiriman pas waktuna anjeun.
• Produksi / inspeksi laporan saméméh urutan Anjeun dipak.
• pengiriman barang bewara / asuransi ka anjeun pas urutan anjeun shipped.
Saatos jasa jualan:
• Kami hormat feed anjeun deui sanggeus nampa barang.
• Urang mantuan ngajawab masalah sateuacan na sanggeus jualan.
jualan profésional:
• Simkuring bersih unggal panalungtikan dikirim ka kami, mastikeun rusuh tawaran kalapa.
• Simkuring cooperate kalawan customer mun nawar tenders. Nyadiakeun sagala docuements necessory.
• Kami anu hiji tim jualan, jeung sagala rojongan techinical ti tim insinyur.
FAQ
Q1: Naha milih HDF?
Nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di suplai waragad kualitas fastener m18 stud baud ngaminimalkeun.
1.1. Visi: Urang keukeuh ngawangun hubungan suksés kalayan mitra kami sarta jadi pilihan kahiji maranéhanana salaku hiji fastener m18 supplier stud baud.
1.2. Misi: layanan palanggan profésional, sarta inovasi dina téhnologi.
Salajengna deui, urang ulah ngan nawiskeun Anjeun fastener m18 stud baud sareng kualitas lumrah beuki harga ti ekspektasi anjeun, tapi ogé hoyong janten sobat anjeun sarta nyadiakeun Anjeun saran jualan pasar pikeun rujukan anjeun, mun anjeun boga gagasan hadé, mangga ngarasa Luncat ka babagi kalawan kami.
Q2.How ieu kualitas ensured?
Sadaya prosés kami mastikeun taat ka ISO9001: prosedur 2008. Simkuring gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun kana delivery.Our parusahaan tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh master atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, alus di konsép modern manajemén.
Q3: Lamun teu bisa manggihan di ramatloka kami produk nu peryogi anjeun kumaha carana do?
Anjeun bisa ngirim gambar / poto jeung gambar ti produk nu peryogi ku email, urang bakal mariksa lamun urang boga aranjeunna. Urang ngamekarkeun model anyar unggal bulan, Atawa Anjeun bisa ngirim kami sampel ku DHL / TNT, teras urang tiasa ngembangkeun modél anyar hususna keur anjeun.
Q4: Dupi Anjeun mastikeun Tuturkeun The kasabaran dina The teken Jeung minuhan High Precision?
Sumuhun, urang tiasa, urang bisa nyadiakeun patempatan precision tinggi na di jieun na bagian salaku gambar Anjeun.
Q5: Kumaha carana abdi kedah mesen na sangkan mayar?
Ku T / T, keur sampel 100% kalawan urutan; pikeun ngahasilkeun, 30% mayar kanggo deposit ku T / T saméméh susunan produksi, kasaimbangan ka dibayar saméméh kiriman.
Q6: Naon Time Pangiriman anjeun?
bagian baku: 7-15days
bagian non-standar: 15-25days
Urang bakal nyieun pangiriman pas mungkin kalawan kualitas garansi.
Q7: Kumaha mun Adat-dijieun (OEM / ODM)
Upami Anjeun gaduh gambar produk anyar atawa sampel, mangga ngirim ka urang, sareng urang tiasa custom-dijieun hardware saperti diperlukeun Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun advices profésional kami tina produk sangkan rarancang pikeun jadi leuwih sadar & ngamaksimalkeun kinerja nu.
Q8: modeu mana angkutan bakal jadi hadé?
Sacara umum, produksi nu beurat, urang nasehat sangkan pangiriman ku laut, ogé urang hormat pintonan Anjeun angkot séjén ogé.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!