Winrock

produsén china 2018 produk anyar inconel 718 incoloy 825 gana screw

imah » Screws Fastener » produsén china 2018 produk anyar inconel 718 incoloy 825 gana screw

Cina Produsén 2018 Produk Anyar Inconel 718 Incoloy 825 gana Screwl
Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF
Baku: Din, GB / DIN / ASME / JIS jsb
kadali kualitas: 100% kualitas inspected
Sirah: hex stop kontak, torx, flange jsb
Sertifikasi: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Teu karasa: Surface teu karasa, HV400 ~ 500 HV0.3, Core teu karasa, 320 ~ 380HV10
Treatment panas: Tempering.Spheroidizing, Quenching, Spheroidizing annealing jsb
Bulk waktos kalungguhan: 15` ~ 20days
uji réliabilitas: dimentions mékanis, test karasa. uyah test ketahanan semprot
Packing: Batin packing ku kantong plastik; packing luar ku kotak karton
Sarat jeung Kaayaan sampel: sampel Free tanpa Shipp

Panjelasan Produk:
Kami diitung salaku produsén renowned na suppliers tina rupa-rupa Girang Rivets. Ieu nu direkayasa tina bahan kelas tinggi nawarkeun durability tur hirup hanca panjang. Direkayasa jadi per standar industri internasional, urang Girang Rivets anu acclaimed pikeun kinerja luhur tur konstruksi husus aplikasi. produk urang anu sadia dina sababaraha ukuran, wangun jeung spésifikasi na di rate pasar ngarah.

Leuwih jéntré informations:

material

Carbon Steel:C1006,C1008,C1010,C1018.C1022,C1035,C1045.

Galunggung Steel: 10B21, SCM435, jsb.

Stainless Steel SS301,SS302,SS303,SS304,SS316,SS410,SS416,SS430.

Beusi: 12L14.12L15 ..

Brass:C3602,C3604,Hpb59,Hpb62,Hpb65,Hpb68,Hpb70…

Treatment panasTempering.Spheroidizing, Quenching, Spheroidizing annealing
teu karasa

Surface Hardness:Hv400~500HV0.3;Core Hardness:320~380HV10
Tamansari finishSéng, nikel, Perunggu, Tambaga, fosfat, Oksidasi hideung, Passivation, Tin, Dacromet, Emas, Chrome, Silver, Parkerising, alloy séng-nikel plated jsb

dimension Standarruntuyan EJOT WN atawa basa dina gambar atanapi Sampel
spésifikasijajaranM1.5~M10 .#2~3/8
wangun sirahPan Kepala, Datar Kepala, Undercut Datar Kepala, kawung Kepala, Truss Kepala, Button Kepala, Opak Kepala, Hex Kepala, Cap Kepala, map Kepala, Hex Washer Kepala

jenis supir

Cross Recessed, Slotted Girang, Gabungan Girang, Girang, Genep lobus reses, Slotted / genep lobus reses, Genep lobus Tamper, Hex reses, Hex reses Tamper, Triangle Girang, Square Girang, Square / slot. Ngajalankeun, Hiji-Jalan Girang, H-Tipe, Tri-Wing, Slot.IND, Slot.IND, Genep Lobe.IND.

Istilah bisnis:
sampel sadia

sampel 1.The téh haratis lamun urang boga tooling aya, anjeun ukur perlu mayar ongkos angkutan barang nu .Sample bakal disadiakeun dina 7 mun 10 poé berpungsi.

2.If produk teu-baku jeung aya inventory tooling aya, Biaya kapang diperlukeun prepaid, lajeng bébas sampel kirang ti 200pcs bakal disadiakeun dina 10 mun 15 poé gawé anjeun gé mayar biaya angkutan barang wungkul.

MOQ

1. urang nampi urutan test pikeun kuantitas leutik tapi teu kurang ti PCS 1000

2. kami méré informasi wadahna keur rujukan anjeun.

IncotermsEXW Dongguan (FCA), FOB Shenzhen, CNF, CIF.DDU

watesan pamayaranNampi sagala istilah pembayaran kayaning T / T, D / P, D / A, sanajan ngajual on kiridit
pak-pakan1.1000pcs / kantong plastik, 20kgs / karton, teras ku Usuk kai,

Ukuran 2.Carton: 28cm * 18cm * 13cm,

3.Wood ukuranana Usuk: 118cm * 113cm, Beurat: 700 ~ 800Kg PCplus: 0.8 kubik

4.The beurat 20FT Wadahna: 20 ~ 25 ton

5, Salaku sasuai ka nu Anjeun

kalungguhan TimeDina 15-18 poé sakumaha biasa
garansi1.We taktak kamampuh dumasar kana kategori produk nangtukeun nanaon, sarta ngajamin leuwih ti 18 bulan.

2.We ulah nganggap tanggung jawab karuksakan nu disababkeun ku teu langsung, acara teu kahaja di kapan mana

Naha anjeun kedah milih HPF?
1) Pangalaman Industrial na Equipment Advanced
Kami geus miboga leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik di fasteners, sarta boga staf teknis leuwih profésional pikeun rarancang jeung kontrol kualitas, Utamana dilayanan Würth, TCL, Huawei, Foxconn, grup luhur Skyworth kawentar. Aya 80 susunan alat produksi canggih tur leuwih parabot kadali kualitas pikeun mastikeun 100% satisfation ti customer urang.
2) Rébuan Produk na Duapuluh rupa Beda Katalog
Simkuring gaduh dua puluh rupa béda tina katalog keur pilihan anjeun sarta rébuan produk keur rujukan anjeun. Urang ogé bisa ngalakukeun hal eta salaku diperlukeun Anjeun. Anjeun tiasa tangtangan urang lamun bisa.
3) Service Good sarta Quality High
Bisa nyadiakeun sagala jinis sertipikat internasional kayaning sertipikat 9001 ISO, jsb Sadaya produk urang kudu lulus opat Citatah. Firstly, pre-produksi inspeksi bahan; Bréh, inspeksi profésional ku QC; Thirdly, salesman inspeksi kasual sarta pamariksaan pihak atawa customer inspeksi katilu. jualan kami ampir 24hours sadia online, nyadiakeun pangalusna sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral jasa.
4) Harga Best
Eastablished di 2004, duanana pabrik urang jeung kantor kami di propinsi Dongguan, Guandong. Di hiji sisi, lolobana suppliers bahan baku kami geus cooperated kalawan kami salila sababaraha taun sarta aranjeunna tiasa nyadiakeun kami harga pangalusna. Di sisi séjén, urang boga sistem operasi alus, nu ngajadikeun produksi urang normal tur efisien. Ku cara kieu, maranéhna nulungan urang simpen kami ongkos paling, nu ngajadikeun produk urang leuwih kalapa ti suppliers lianna.
5) istilah pamayaran fléksibel
Urang bisa narima éta T / T, L / C, D / A, D / P, rugbi Kulon, MoneyGram, PayPal pamayaran
6) Produksi Prosés Métode:

FAQs:
1) Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa Produsén?
A: Urang aya hiji Industri & Trade Company .Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, rancang basa aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.
2) Q: tipe Naon pakakas produksi anjeun gaduh? jeung bagian mana milik rentang produk utama anjeun?
A: Aya loba jenis béda pakakas manufaktur, utamana kaasup tiis mesin molding, otomatis lathe.We utamana ngahasilkeun precision screws éléktronik jeung produk lathe non-baku.
3) Q: Naha kuring kudu milih anjeun? Naon kaunggulan anjeun? Industri anjeun porsi?
A: Urang téh produsén profésional sarta boga produksi leuwih sapuluh taun tur pangalaman manajemén dina widang fasteners pabrik .Our ayeuna ogé ISO 9001 Certified. urang mah ngan saukur nyadiakeun Anjeun sareng produk kualitas luhur, tapi ogé mangrupakeun supplier solusi fastener industri Anjeun. Bisa nyadiakeun konsumén urang ku solusi alus di wewengkon design produksi, proses produksi, bungkusan na sanggeus-diobral kapuasan service.Customer nyaeta ngungudag budi urang.
4) Q: sawah Industri Mana anu produk anjeun cocog dipaké di?
A: produk kami dipaké dina industri kayaning industri éléktronik jeung PC, ck
alat-alat mesin, Industri Beton, alat-alat outdoor, lambaran cabinets chassis logam, industri kimia sagara.
5) Q: Upami Abdi peryogi produk nu patali jeung cocog fasteners kami kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, tiasa nyadiakeun ieu? Jenis naon produk dirojong tiasa nawiskeun keur urang?
A: Kami teu ukur nyadiakeun customer urang jeung fastener kami ngahasilkeun, tapi ogé bisa nyadiakeun kacangan pikeun screws, cinyusu, washers, stamping bagian, parabot patali kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, item nu sejen maneh merlukeun kami mésér. Kami ahli masalah fastener Anjeun. PLS tangtangan kami mun anjeun nyanghareupan kasusah tina fastener.

Ngeunaan Kilang kitu:
Leuwih sapuluh taun pangalaman dina manufaktur precision screw éléktronik, ngetok diri screws, rivets, otomatis lathe ngarobah bagian, pin gabungan, kacang, washers, screws non-standar, utamana profésional di OEM / ODM
alat-alat 1We geus maju, teknologi tinggi na departemen D unggulan R &
Sistim kualitas-control 2Strict keur unggal proses produksi
3Long-istilah mitra forwarders angkutan barang pikeun mastikeun barang kiriman ka sagala rupa nagara keur konsumén urang
jualan 4.Our ampir 24hours sadia online, nyadiakeun layanan pangalusna sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral

, , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!