Winrock

china produsén fasteners ngaropéa ngetok diri screws husus

imah » Screws Fastener » china produsén fasteners ngaropéa ngetok diri screws husus

No.70-steel fasteners SS 316Ti

Rincian gancang
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Baku: ANSI
Bijil kualitas: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Ukuran: M3-M12 Atawa nurutkeun pangabutuh anjeun
Kelas: A2, A4 Atawa nurutkeun pangabutuh anjeun
bahan: stainless steel 304 316, 1006,1018,1020 baja karbon Atawa nurutkeun
finish: warna Pengetahuan Alam, eunteung Polandia, plat nikel
Dimension: gambar atanapi Sampel
wangun sirah: Datar sirah, Button sirah, Pan sirah Atawa nurutkeun pangabutuh anjeun
thread screw: Mesin thread, Ngetok thread
Fitur: kabisa anti korosi Good
MOQ: 1000

alat-alat kami

konsumén urang

bungkusan

FAQ
Q1.Can anjeun nyadiakeun layanan kustomisasi?
A. Leres, HDF mimitina manufactures bolts baku, mété, screws, tapi dina 11 taun kaliwat, HDF geus dimekarkeun bagian hasil 580 ngaropéa dina ukuran béda.
Q2.What jenis bagian ngaropéa anjeun nyadiakeun?
A. HDF nyadiakeun patempatan judul tiis, patempatan forging panas, stamping bagian, bagian machining, patempatan logam lambar, patempatan kerja tiis, Zn-Al maot casting bagian, bagian bubuk metallurgy, sarta bagian ngaropéa lianna.
HDF sanggup nyadiakeun patempatan ngaropéa teu ukur mibanda single-prosés, tapi ogé mibanda rupa-rupa digabungkeun karajinan.
Q3.Does unggal bagian ngaropéa peryogi fee kapang?
A. Teu sadaya bagian ngaropéa ngarugikeun fee kapang. Contona, bagian ngarobah teu butuh kapang hiji acan merlukeun parabot na fixtures luyu. HDF spends waragad kuli dina nyieun sampel, kituna ngeusi fees.It sampel tangtu bakal balik sanggeus nempatkeun hiji urutan.
Q4.Where aya pabrik anjeun, tiasa abdi gaduh neng?
A. HDF boga factories.We na geus invested di sababaraha pabrik, nu utamana aya di Shanghai tur Propinsi Zhejiang. Anjeun tiasa nganjang ka pabrik pakait gumantung kana produk bisa dibeuli. Mangga ngarasa Luncat ka didatangan pabrik urang sareng masihan hidayah. Urang bisa nyokot anjeun nepi di stasiun bandara atawa karéta pangcaketna.
Q5.Can anjeun nyadiakeun sampel bebas?
A. Leres, keur fastener baku, lamun dina stock, urang bisa nyadiakeun sampel bebas. Mangga bageur nawaran reureuh di ngarti yén urang ngecas waragad nu tangtu pikeun sampel ngaropéa méméh nyieun.
Q6.How anjeun ngajamin kualitas?
A. HDF konduktor kadali kualitas luyu ketat ku System sertifikasi ISO9001 Quality. HDF lila worker urang timer inspeksi sarta routing inspeksi on rutin salila produksi, anu QC ketat sampling saméméh bungkusan jeung pangiriman sanggeus minuhan. Tiap angkatan produk anu dibiruyungan Inspection bijil ti HDF sarta bahan baku laporan test tina pabrik baja.
Q7.If Kuring geus dibayar fee kapang acan nampi sampel nonconforming, naon bakal nu ngalakukeun?
A.For ngembangkeun mimiti bagian non-standar, urang ngabalikeun duit fee kapang bisi tina 2 kali sampel nonconforming dikirimkeun. Lamun masihan urang leuwih Chances nyieun molds, urang bakal neruskeun diajar dugi sukses.
Q8. Naon MOQ anjeun processing? fee kapang sagala? Nyaeta fee kapang refunded?
A. MOQ pikeun fasteners non-standar: 1-2 ton Priangan. kana bagian nu sejen, ngecas fee kapang, anu bakal refunded lamun ngahontal kuantitas tangtu, beuki pinuh dijelaskeun dina petik urang.
B. MOQ pikeun stamping bagian: Gumantung kana darajat kasulitan tur dimensi tina bagian. Urang bakal ngecas fee kapang jeung ngabalikeun duit eta lamun ngahontal kuantitas tangtu, beuki pinuh dijelaskeun dina petik urang.
C. MOQ pikeun ngarobah bagéan nyaéta buah 100, ngecas euweuh fee kapang. Tapi lamun perlu sampel confirming, ngecas fee sample, sarta ngabalikeun duit eta nalika nyieun ordo.
Q9. What is the time pangiriman anjeun?
A: 15-30 poé keur sampel, poé 25-50 pikeun produksi masal.
Q10. Dupi anjeun nampi pamakéan logo urang?
A. Lamun boga kuantitas badag, urang kacida nampa OEM.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!