Winrock

produsén china kualitas luhur karbon baja ipis datar washer spring washer di fastener

imah » Screws Fastener » produsén china kualitas luhur karbon baja ipis datar washer spring washer di fastener

No.53-F55 S32760 1.4501 2507 HEX kacangan & BOLTS FASTENERS

Rincian Gancang:
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: OEM
Baku: ANSI DIN GB ISO, teken
Ngaran produk: Karbon Steel ipis datar washer spring washer di Fastener
Bahan: steel Steel / kuningan / tambaga / aluminium
perlakuan beungeut: Salaku diperlukeun
Finish: teken Request
Jenis: Precision Nonstandard Bagian (OEM Service)
Ukuran: ukuranana Adat
Warna: Nurutkeun sarat klien
Sertipikat: ROHS
Keyword: baja karbon ipis washe datar

Panjelasan Produk:

Ngaran Produkprodusén Cina kualitas luhur Karbon Steel ipis datar washer spring washer di Fastener

conto

1). Haratis & nice sampel stock ditawarkeun
2). sampel ngaropéa 5-10 poé gawé
3). Ngabalikeun duit Bagian / fee sampel Full sanggeus deposit nampi
materialAluminium, Kuningan, Perunggu, Tambaga, Hardened Logam, adi Logam, steel Steel
ngetikBroaching, pangeboran, laser Machining, panggilingan, Ngaktipkeun, lianna Machining Services
MachiningCNC machining, machining lathe
gayaProduk Percision Machining
ukurandiaméterna luar ngeunaan 100MM
MOQ100pcs
Waktos proséspoé 20-25
ngabereskeunngaropéa
ShippmentSalaku sarat custom
paketkantong pe kalawan pakét karton
OEMkasadia
Treatment permukaanZn-plating, Ni-plating, Cr-plating, Tin-plating, tambaga-plating, anu wreath oksigén nyemprot résin, panas miceun, panas-dip galvanizing, palapis oksida hideung, lukisan, powdering, warna séng-plated, biru hideung séng-plated, minyak preventif karat, titanium alloy galvanized, plating pérak, plastik, electroplating, anodizing jsb
aplikasiOtomotif, alat, parabot listrik, panerapan rumah tangga, parabot, alat-alat mékanis, alat-alat hirup sapopoé, alat-alat olahraga éléktronik, produk industri lampu, mesin sanitasi, pasar / hotél suplai parabot, artistik jeung sajabana

Simkuring Tiasa suplai:

Processing kami

CNC machining, CNC panggilingan na balik, motong laser, pangeboran, grinding, bending, stamping, las jeung saterusna

ngabereskeun

Sandblast, Polandia, warna anodize, séng-plated, nickle-plated.power palapis jeung saterusna

kasabaran

0.005-0.01mm

pamariksaan

% Inspeksi 100 saméméh pengiriman barang

paket

pakét baku cocok / Usuk atawa wadah / Salaku per spésifikasi ngaropéa

Sarat pamayaran

30 -50% T / T sateuacanna, kasaimbangan saméméh pangiriman; PayPal atanapi Western Union téh bisa ditarima

kiriman Sarat

1) 0-100kg: nganyatakeun & angkutan barang hawa prioritas,

2)> 100kg: prioritas angkutan barang laut,

3) Salaku per spésifikasi ngaropéa

istilah dagang

EXW, FOB, CIF, CFR

format teken

JPEG, PDF, DWG, DXF, IGS, STEP.CAD

Catetan

Produk ditémbongkeun di dieu téh ngan nampilkeun ruang lingkup kagiatanana bisnis urang. Bisa rancang bagian custom nurutkeun gambar anjeun atanapi sampel.

Kami hiji patempatan hardware produsén OEM profésional, bisa ngahasilkeun produk kaasup bagian otomatis lathe, patempatan CNC, baku bagian PEM, kacang, studs, shafts jeung produk sejen, di luhur nyaeta sampel kami, kami utamana nyadiakeun layanan ngaropéa, nurutkeun gambar anjeun pikeun ngahasilkeun produk pakait, harga kami pisan nguntungkeun, ngantosan panalungtikan Anjeun.

Kauntungannana parusahaan:

Layanan kami:
1 Urang husus di manufaktur lathe otomatis tur CNC bagian machining, anu precision tinggi manufaktur hardware éléktronik CNC pikeun 20 taun,
2 Urang bisa ngolah CNC machining, CNC panggilingan na péngkolan, laser motong, pangeboran, grinding, bending, stamping, patri, Sandblast, Polandia, anodize warna, séng-plated, palapis nickle-plated.power jeung saterusna.
3 Urang nawiskeun OEM na ODM produksi ku gambar anjeun jeung sampel. bagian urang anu loba dipaké dina otomatis, Electronic Komunikasi, Téknik Mesin sarta aréa alat.
4 Tawarkeun sampel bebas pikeun konfirmasi anjeun méméh produksi masal.
5 The kalungguhan waktos pangalusna keur anjeun, dawam mingpin waktu téh ti 10 mun 20working poé, Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.
6 MOQ bisa jadi tina 1-1000pcs, gumantung kana pamundut anjeun.
7 cara pamayaran bisa jadi T / T, PayPal .cash, éta gumantung kana genah Anjeun.
8 Aya kerjasama jangka panjang jeung parusahaan pengiriman barang, ngabandingkeun sarta nawiskeun métode cara pengiriman barang pangalusna pikeun ngahemat ongkos anjeun, nu kapal barang gancang jeung éfisién nepi ka panto anjeun.

FAQ:
Q: Mana jalan mayar disadiakeun?
A: T / T, PayPal, Cash.
Q: Dupi anjeun ulah ngaropéa rarancang jeung ukuranana?
A: Pasti. Urang husus di ODM & OEM. Mangga nyadiakeun gambar atawa sampel
Q: Dupi abdi gaduh sababaraha sampel?
A: Sumuhun, sampel anu avaiable. Contact us ayeuna, mangga.
Q: Sabaraha lami nya produksi waktos kalungguhan anjeun?
A: Barang bakal rengse dina 20-30 poé sanggeus sampel dikonfirmasi. Mun urgent urang bisa nyieun nurutkeun pamundut anjeun pikeun ngagancangkeun.
Q: Naon Anjeun MOQ?
A: MOQ kami téh 1-1000 PCS.
Q: Kumaha sanggeus layanan jualan anjeun?
A: Anjeun tiasa ngahontal jualan urang kapan. Simkuring do utmost pikeun ngajawab masalah. Samentara éta, komentar anjeun sarta eupan balik téh penting pikeun kami;
Q: Dupi éta mungkin uninga kumaha produk abdi bade di tanpa ngadatangan parusahaan anjeun?
A: Kami baris nawarkeun jadwal produksi rinci jeung ngirim Anjeun gambar digital nu nunjukkeun kamajuan machining jeung produk.
Q: Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas nu?
A: Urang boga departemén QC (IPQC ngadalikeun kualitas ti begining produksi jeung prestasi barang.
Q: Naon rupa gawé rentang machining tina mesin anjeun sarta kasabaran?
A: Biasana Mesin urang digawé rentang machining ti 1-55MM, kasabaran teh bisa nohonan ± 0.01MM.
Q Naon rupa bahan bisa Anjeun machining.
A: Biasana machining bahan tina steel baja, baja Karbon, Kuningan, Perunggu, Galunggung Aluminium, Galunggung baja, POM, nilon jeung saterusna.
Q Naon perlakuan beungeut anjeun?
A: Urang bisa nawiskeun séng plating (séng konéng, séng bodas, hideung séng plating) plating nikel, plating Chrome, plating pérak, emas plating .black oksida, anodizing (sakabeh jenis kelir) ....

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!