Winrock

produsén china kualitas luhur opener titanium screw botol luhur

imah » Screws Fastener » produsén china kualitas luhur opener titanium screw botol luhur

No.110-A453 Gr.660 A286, ANSI B18.2.1 bolts hex jeung kacang

Rincian Gancang:

Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
Jumlah modél: ch-titanium screw-06
Baku: Din, JIS, BS, GB, ASME, ANSI
Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HDF
istilah pembayaran: 30% sateuacanna, 70% saméméh kiriman. Sampel 100% sateuacanna
Baku: Din, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS, DIN, ISO, ANSI, ASTM, GB, JIS
Sertipikat: ISO9001: 2000; ISO14001: 2004
Dimensi: m2 ~ m64, panjangna: 6 ~ 300mm
Grade:Gr2,Gr5,Gr23,Gr1,Gr7,Gr9,Gr12

Leveraging leuwih hiji kaahlian domain nambahan, urang nu nempatan dina ngalamar klien kami rupa-rupa titanium screw. screw nu disadiakeun mangrupa idéal ngagunakeun di rumah sakit sarta ngarep asuhan nyekel incision beuteung mangsa bedah. Hal ieu dijieun kalawan utmost kasampurnaan dina vigilance ketat professional seasoned kami nganggo bahan baku kualitas-disatujuan. Sajaba ti, screw ieu sadia kalawan kami di spésifikasi béda dina harga nu lumrah.

Fitur:
kacida awét
katahanan
pangropéa negligible

Spésifikasi Émbaran:

namititanium screw opener botol luhur
bahantitanium, Aluminium Galunggung, Kuningan Galunggung, Galunggung steel Steel, Galunggung Steel, jsb.
standarISO, GB, DIN, JIS, ANSI
sertipikatISO9001-2008, SGS, ROHS
warnaBeureum, biru, konéng jsb, nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.
Treatment panasTempering, Hardening, Spheroidizing, Stress Relieving.
Kepala TipeBuleud, Pan, Hex, Datar, Button, Truss, kawung, beungkeutan, Chese, Fillister, jsb
perlakuan permukaanZn- Plated, Ni-plated, Passivated, Tin-plated, Sandblast na Anodize, jsb
Fiturgentl beurat, résistansi asam sarta alkali, korosi anti, strenth mékanis alus teuing, jsb
kelasClass8.8, Class10.9, Class12.9
Prosés pembuatanStamping -deep gambar - bending - motong punching-laster -threading - las ngetok - grinding.
aplikasiasesoris parabot: kapal terbang, kapal, sapedah, motor, otomatis, médis, kimia, korsi roda, olahraga, jangkar, jsb
titanium screw opener botol luhur
Bijil kualitas:ISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Sistim kualitas inspeksi:standar ISO, 100% sakabeh inspeksi ngaliwatan produksi.
alat-alat:test karasa, test torsi, uyah test ketahanan semprot, mékanis test ukuran, sertifikasi na jsb sakumaha per kedah Anjeun.
prosés pamariksaan:kadali kualitas asup - Prosés Quality Control - Final Control Quality - Pra-kiriman Quality Control

Sejenna Company:
Winrock nyaeta supplier profésional pikeun fastener husus, éta ngadegkeun hiji kantor on kota Shanghai, base pabrik aya dina kotana Dongtai, Propinsi Jiangsu.
Produksi anu lega aplikasi pikeun Minyak sarta gas, pétrokimia, generasi Power, wadah tekenan, klep ... Urang bisa mesin fastener salaku standar internasional atanapi sarat husus. Winrock gaduh equipments fastener machining sagemblengna, bisa nyieun forging panas, CNC balik, thread rolling, prosés perlakuan panas. alat-alat kami sanggup mesin bolts & ukuranana kacangan M8-M100, panjangna 0-2000mm. Simkuring gaduh bahan husus langkung bar jeung produksi tungtung di stock.
Winrock boga sistem inspeksi ketat, kaasup analisis unsur kimia, metallographic fisik, mékanis (350 ℃ tensile, -110 ℃ test dampak), test UT, ect.

Naha Pilih?
Euyeub pangalaman: Urang geus kalibet dina hex cap sirah titanium screw / bolts din931 din933 pikeun 10 taun. parusahaan urang tadi reputasi alus jeung konsumén ti Amérika, Eropa, Amerika Utara, jeung Jepang, india jeung sajabana Urang ogé boga tim alus keur diobral jeung kontrol kualitas.

Alus jasa: Urang bakal ngabales ka anjeun dina waktu jam 24. Urang rancang bagian non-standar na titanium screw opener botol luhur nurutkeun gambar Anjeun. Urang nyadiakeun sampurna pre-diobral sarta sanggeus layanan diobral.

Low harga: Anjeun baris manggihan yén low kami dibanderol, titanium screw opener botol luhur kaasup pengiriman barang anu bakal langkung mirah ti pesaing kami total biaya on Ngaran brand sarua, kualitas sarua bagian, shipped kana panto anjeun.

Sampurna kualitas: titanium screw botol luhur opener urang gaduh kontrol kualitas ketat ti ngahasilkeun pikeun pangiriman. parusahaan urang tadi rojongan téhnologi kuat, 80% tina kolega kami téh atanapi gelar sarjana muda. Kami geus dibudidayakan grup manajer anu akrab jeung kualitas produk, titanium screw luhur botol opener alus dina konsep modern manajemén.

klien kami datangna ti sakuliah dunya:
Simkuring oge 2008 Olimpiade obor fastener supplier, Simkuring gaduh 10 taun pangalaman produksi, urang tiasa ngalakukeun eta dina baja, stainless steel, tambaga, aluminium, plastik sarta sajabana fastener titanium opener botol screw luhureun kami tiasa di garis kalawan DIN, JIS , AISI, ISO baku. Urang ngagunakeun alat-alat CNC paling kacida canggih dina pasaran pikeun ngolah bahan baku, fastener titanium screw opener luhur botol kami téh jeung stock badag, urang tiasa nawiskeun sampel bebas. fastener titanium screw opener luhur botol urang nu mibanda jasa kelas munggaran. mangga bageur nawaran reureuh di datangna ka handap uninga langkung seueur ngeunaan fastener titanium screw opener botol luhur. Hatur nuhun.

prosés Manufaktur:

bengkel Tembongkeun

Fasilitas kami
fasilitas Manufakturfasilitas Manufakturfasilitas Manufaktur
Mesin CNC32≤0.02
Machining Center3≤0.01
Mesin panggilingan4≤0.03
Mesin panggilingan4≤0.02
ngetok Mesin5≤0.03
Lathe Mesin22≤0.05
Mesin pangeboran14≤0.02
grinding Mesin4≤0.005
Mesin punching18≤0.05
panggung2
Eletric las Mesin3
Equipment pasangan urangkuantitasPrecision (mm)
Mesin CNC28≤0.02
grind Mesin11≤0.005
grind Mesin40≤0.05
inspeksi Equipment
fasilitas inspeksifasilitas inspeksi
teu karasa tester1
Rockwell karasa tester1
Koordinat Ngukur aparatur1
ketebalan Méter1
Uyah-halimun korosi tester1
Spectrophotometer1
Timbangan éléktronik2
Timbangan éléktronik1

FAQ:
Q1: Naha milih Chuanghe?
Nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di supply kualitas ngaminimalkeun biaya.
1.1. Visi: Urang keur ngawangun hubungan suksés kalayan mitra kami sarta jadi munggaran Supplier pilihan maranéhanana. 1.2. Misi: layanan palanggan profésional, sarta inovasi dina téhnologi. Salajengna deui, urang ulah ngan nawiskeun Anjeun kualitas langkung lumrah jeung harga ti ekspektasi anjeun, tapi ogé hoyong janten sobat anjeun sarta nyadiakeun Anjeun saran pasar-jualan keur rujukan anjeun.

Q2.How ieu kualitas ensured?
inspeksi% 100 salila produksi. produk urang nu Certified mun ISO9001, TS16949 standar kualitas.

Q3: Lamun teu bisa manggihan di ramatloka kami produk nu peryogi anjeun kumaha carana do?
Anjeun bisa ngirim gambar / poto jeung gambar ti produk nu peryogi ku email, Atawa Anjeun bisa ngirim kami sampel ku DHL / TNT, teras urang tiasa ngembangkeun modél anyar hususna keur anjeun.

Q4: Kumaha mun Adat-dijieun (OEM / ODM)
Upami Anjeun gaduh gambar produk anyar atawa sampel, mangga ngirim ka urang, sareng urang tiasa custom-dijieun hardware saperti diperlukeun Anjeun. Urang ogé bakal nyadiakeun advices profésional kami tina produk sangkan rarancang pikeun jadi leuwih sadar & ngamaksimalkeun kinerja nu.

Mangga nyadiakeun produk nu peryogi parameter:
1. Anjeun peryogi nami produk:
2. Anjeun peryogi jumlah produk:
3. Anjeun peryogi bahan produk:
4. Anjeun peryogi spésifikasi produk:
Kusabab éta merenah bisa leuwih gancang mun masihan anjeun petik a. Hatur nuhun!

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!