Winrock

china screw na nut ss310s

imah » produk » china screw na nut ss310s

No.73-SS 310s baud na nut

310S / 310 struktur stainless steel hex cap screw asme B18.2.1, hex beurat nut asme B18.2.2

Steel baja 310 / 310S

ASTM A 240, A 276, A 312
UNS S31000 / UNS S31008
DIN 1.4845 / DIN1.4841

stainless steel 310 / 310S mangrupa panas alloy tahan austenitic kalawan lalawanan alus teuing pikeun oksidasi dina kaayaan mildly siklik

ngaliwatan 2000ºF. Na tinggi kromium tur nikel eusi nyadiakeun résistansi korosi comparable, résistansi punjul mun

oksidasi jeung ingetan tina fraksi gedé kakuatan suhu kamar batan alloy austenitic umum kawas Tipe 304.

Steel 310 mindeng dipaké dina suhu cryogenic, kalawan kateguhan alus teuing pikeun -450 ° F, sarta perméabilitas magnét low.

Komposisi 310 UNS S31000 Kimia,%

CrNiCSiMn
24.0-26.0

19.2-22.0

.25 Max1.50 Max2.00 Max
PSMoCuFe
.045 Max.03 Max.75 Max.50 Maxkasaimbangan

Komposisi 310S UNS S31008 Kimia,%

CrNiCSiMn
24.0-26.019.2-22.0.08 Max1.50 Max2.00 Max
PSMoCuFe
.045 Max.03 Max.75 Max.50 Maxkasaimbangan
ukuran Métrik diaméterna M6 mun M100; inci diaméterna 1 / 4 "pikeun 3", Panjang: 10-4000mm
material316L, 316LN, 316Lmod, 316Ti, 317L, 317LN, 321,310S, 904L 254SMO AL6XN

1.4529 Super alloy austenitic

Duplex stainless steel 2205, 2507, S32760.
Hastelloy C276, Hastelloy C4, Hastelloy C22,

Hastelloy B2, HastelloyB3,

Monelk500, Monel400, GH2132 / A286, GH4169 / Inconel718, Inconel600,

Inconel601, Inconel625,

Incoloy800/800H/800HT, Incoloy825,Alloy59.alloy20
rentang produkBaud, nut, screw, washer, rod thread, flange, kawat las
standarproduk DIN ASME GB JIS non-standar
logoHPF, QFC
MOQ50pcs sahenteuna, ogé nurutkeun ukuran sarta bahan
kawijakan sampelsampel bisa disadiakeun, fee sampel bakal boga muatan lamun euweuh instock.
waktos sampelHiji poé pangiriman lamun kami geus di stock, salah minggu lamun teu di stock.
Dina barang stock904L Hex nut M6 mun M36, 1.4529 Hex nut M6 mun M36

duplex 2205 / 2507 Hex nut M6 mun M36

304 / 316 / 316L hex baud na nut M6 mun M36.
beuli Hiji eureunurang mantuan Anjeun sareng salah sahiji purchasing eureun
OEM katampanuhun
sertipikat test ngagilingnuhun
laporan inspeksinuhun
istilah pamayaranT / T, Western Union, L / C
rinci packingKarton kotak 270x260x160, Usuk 900X500X400
anggapananaforging tiis tur forging panas
nagara diéksporAmérika Sarikat, Jerman, Arab Saudi, Koréa Kidul, jeung sajabana

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: HPF, QFC
Jumlah modél: 310S / 310
Bahan: steel Steel 310S / 310
Kelas: 4.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9 Ect
Finish: Bersih
perlakuan beungeut: fosfat
Jenis: hex cap screw / nut hex beurat
Warna: Silvery
Ukuran: D: M6 - M64, 1 / 4 "- 3"
Panjangna: 10 mm - 4000 mm
Ngaran produk: 310S / 310 structur stainless steel


, , , , , , , , , ,
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!