Winrock

china supplier 304 baja hex steel stop kontak taktak baud 10mm taktak dia 12mm

imah » produk » Nikel Galunggung Fastener » china supplier 304 baja hex steel stop kontak taktak baud 10mm taktak dia 12mm

china supplier 304 baja hex steel stop kontak taktak baud 10mm taktak dia 12mm

spésifikasi

1): M2,M3,M4,-4-40/6-32

2) Karbon baja + Séng Plated + steel baja + SUS300 Passivation.

3) Numutkeun kana teken atawa Sampel.

4) OEM mangrupa wilujeng sumping.

screws beuki bolts:

1: kualitas High, harga kalapa, jasa unggulan sarta pangiriman ajakan.

2: standar Beda pilihan Anjeun.

3: Kabéh produk geus kaliwat baku internation.

4: stock Big: Leuwih 800 ton unggal spésifikasi.

Ngeunaan pabrik kami:

Leuwih taun pangalaman 10 di manufaktur precision screw éléktronik, selftapping screws, rivets, otomatis lathe ngarobah bagian, pin gabungan, nut, washers, screws non-standar, utamana profésional di OEM / ODM.

alat-alat 1) Simkuring geus maju, teknologi tinggi na departemen R & D alus teuing.

2) jualan kami téh jam ampir 24 sadia online, nyadiakeun pangalusna sateuacan-diobral sarta sanggeus-diobral jasa.

3) sistem kualitas-kadali nu ketat pikeun tiap proses produksi.

4) jangka panjang forwarders angkutan barang mitra pikeun mastikeun barang kiriman ka sagala rupa nagara pikeun konsumén urang.

bahan RangeBeusi: 12L14.12L15 ..

Stainless Steel ,SS301,SS302,SS303,SS316,SS410,SS416,SS430.

Karbon Steel: C1008, C1035, C1045 baja, STEELS karbon spring.

Brass:C2680,C3602,C3604,Hpb59,Hpb62,Hpb65,Hpb68,Hpb70...

Aluminium: Al6061, Al6063 jsb

Nilon: PA66, pe.

plastik

Treatment panasTempering.Hardened. Spheroidizing, Stress Relieving
Tamansari finishSéng, nikel, Perunggu, Tambaga, fosfat, Oksidasi hideung, Passivation, Tin, Dacromet, Emas, Chrome, Silver, Parkerising, alloy séng-nikel plated jsb
Prosés produsénPos-Washer assembly-Threading-sekundér-Mesin-Panas

Perlakuan-plating-Anti slipping-baking-QA-pakét-pengiriman barang

spésifikasi RangeM2-M20
wangun sirahPan Kepala, Datar Kepala, Wafer Kepala, Undercut Datar Kepala, kawung Kepala, Truss Kepala, Button Kepala, Opak Kepala, Hex Kepala, CapHead, map Kepala, Hex Washer Kepala.
jenis supirCross Recessed, Gabungan Girang, Slotted Girang, Pozi Girang, Genep lobus reses, Slotted / genep lobus reses, Genep lobus Tamper.Hex reses, Hex reses Tamper, Triangle Girang, Square Girang, Square / slot drive, Hiji-jalan Drice , H-jenis, Tri-wing, slot.IND, Phillips / SLOT.IND, Genep Lobe.IND.
MOQ1: Urang nampa urutan test pikeun kuantitas leutik tapi teu kurang ti 100pcs.

2: Urang nyadiakeun inpo wadahna keur rujukan anjeun.

sampel sadia1: Sampel mangrupa haratis lamun urang boga saham aya, anjeun ukur perlu mayar charge.Stample angkutan barang nu bakal disadiakeun dina 7-10 poé berpungsi.
IncotermsEXW Shenzhen (FCA), FOB Shenzhen, Cnf, CIF.

watesan pamayaranNampi sagala istilah pembayaran kayaning T / T, D / P, D / A, sanajan panginten ngajual on kiridit.
waktos kalungguhanDina 10-18 poé sakumaha biasa
pak-pakan1: 1000pcs / kantong plastik, 20kgs / karton, teras nyimpen dina Usuk kai

Ukuran karton:: 2 26cm * 26cm * 13cm,

Ukuran Kai Usuk:: 3 118cm * 113cm, Beurat: 700-800KG, PCplus: 0.8 kubik.

4: The beurat 20FT Wadahna: 20-25Tons.

5: Salaku sarat Anjeun.

garansi1: Urang migawe kamampuh dumasar kana kategori produk nangtukeun nanaon, sarta ngajamin leuwih ti 18 bulan.

2: Urang ulah migawe tanggung jawab karuksakan nu disababkeun ku teu langsung, acara teu kahaja di kapan mana.

FAQs

1) Q: Dupi anjeun dagang parusahaan atawa produsén?

A: Urang aya hiji Perusahaan Industri & Trade, ngaran pabrik kami téh Shenzhen SOZN Ironware produk Co., Ltd.

2) Q: tipe Naon pakakas produksi anjeun gaduh? jeung bagian mana milik rentang produk utama anjeun?

A: Aya loba jenis béda pakakas manufaktur, utamana inclding tiis mesin molding, otomatis lathe.We utamana ngahasilkeun screws éléktronik precision non-standar jeung produk lathe.

3) Q: Naha kuring kudu milih anjeun Naon kaunggulan Anjeun Industries anjeun porsi???

A: Urang téh produsén profésional sarta mibanda leuwih taun produksi 10 sarta pangalaman manajemén dina widang fasteners. pabrik urang ayeuna ogé ISO9001 Certified.

Urang teu ukur nyadiakeun Anjeun produk kualitas luhur, kami oge fasterner solusi supplier tina industri Anjeun.

Bisa nyadiakeun konsumén urang leyuran alus di wewengkon design produksi, proses produksi, packing sarta sanggeus-diobral kapuasan service.Customer nyaeta ngungudag budi urang.

4) Q: sawah Industri Mana anu produk anjeun cocog dipaké di?

A: produk kami dipaké dina industri kayaning éléktronik jeung PC industri, pakakas ckmachine, Industri Beton, alat-alat outdoor, lambaran cabinets logam chasis, industri kimia sagara.

5) Q:? Mun Abdi peryogi produk nu patali jeung cocog fasteners kami kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, tiasa nyadiakeun ieu jenis naon produk dirojong tiasa nawiskeun keur urang?

A: Urang teu ukur nyadiakeun customer urang jeung fastener kami ngahasilkeun, tapi ogé bisa nyadiakeun kacangan pikeun screws, cinyusu, washers, stamping bagian, parabot patali, kayaning hex konci Allen (Allen rengkuh) pikeun hex stop kontak sirah cap screw, lianna item nu Anjeun merlukeun kami mésér.

Urang anu ahli masalah fastener Anjeun. PLS tangtangan kami mun anjeun nyanghareupan kasusah tina fastener.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!