Winrock

china supplier custom dijieun stainless steel babak nut

imah » produk » kacangan » china supplier custom dijieun stainless steel babak nut

No.33-Cina supplier custom dijieun stainless steel babak nut

Winrock. Kakuatan: kualitas High, sebaran gancang, harga kalapa jeung jasa kelas munggaran.

misi kami: Pikeun nyadiakeun konsumén urang jeung jasa-kelas munggaran di supply kualitas babak nut di china ngaminimalkeun biaya.

Panjelasan Produk


Ngaran Produkcustom dijieun stainless steel babak nut
ukuranM6-M55, atawa bisa customed.
standarDIN ANSI JIS BS ISO, Nonstandard
kelas4.8 / 6.8 / 8.8 / 10.9 / 12.9
sadia BahanSteel Steel 304,316,310S, 410S
Treatment permukaanSéng, nikel plated, jsb.
kauntungan OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun
kadali kualitasstandar ISO, 100% sakabeh rentang inspeksi ngaliwatan produksi
sertipikatISO9001: 2008, ISO14001: 2004
Sanggeus-penjualan ServiceUrang bakal nuturkeun nepi unggal customer tur ngajawab sagala masalah anjeun puas sanggeus jualan

ajakan haneut


gambar produk sipat sarta harga anu keur rujukan wungkul, anjeun tiasa ngahubungan kalawan kami via Trademanager, telepon, atawa surélék pikeun detil, hatur nuhun!

kaunggulan


Salaku perusahaan komprehensif kalawan integrasi R & D, desain, produksi, urang kudu baris produksi kacida effcient, instrumen nguji kualitas canggih, excellentproducts sarta packing

parusahaan urang kaliwat sistem kualitas auténtikasi of ISO9001, ISO14001 jeung ISO / TS16949.
Urang ngarasakeun reputasi alus tur ngajual Productions ka puluhan nagara.
Simkuring keukeuh yén kualitas sarta kejujuran datangna munggaran.
Urang bakal bagja pisan mun ngajawab patarosan anjeun dina jam 24.

Rincian gancang


Tempat Asal: Jiangsu, Cina (Daratan)
Brand Nami: QFC, HPF
Jumlah modél: winrock- babak nut-H01
Baku: Din, DIN, ANSI, JIS, ISO, GB, Nonstandard
Bahan: steel Steel 304,316,310S, 410S
Ukuran: M6-M55, atawa bisa customed.
Jenis: konci nut
Treatment beungeut: Séng, nikel plated, jsb.
Kelas: 4.8,5.6,6.8,8.8,10.9,12.9
Kauntungannana: OEM / ODM / ngaropéa layanan nu disadiakeun
Sertipikat: ISO900: 2008, ISO14001: 2004
Sampel: Sampel bébas lamun kami geus di stock
nganteurkeun waktos: 7-25 poé sakumaha biasa, eta bakal b


G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!